BAHAR OTKRIO ŠTA MU JE REKAO GVARDIOLA NAKON MEČA! Ponuda koja se ne odbija...
Bahar i Gvardiola, Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

lepo

BAHAR OTKRIO ŠTA MU JE REKAO GVARDIOLA NAKON MEČA! Ponuda koja se ne odbija...

Veliki respekt između dvojice fudbalskih stručnjaka

Objavljeno: 00:37h

Crvena zvezda je poražena u prvom kolu Lige šampiona na gostovanju Mančester sitiju 3:1, a trener crveno-belih Barak Bahar je izneo utiske na konferenciji za medije.

Momenat u kome je otkrio šta mu je rekao kolega Pep Gvardiola po završetku meča je bio najupečatljiviji.

Zvezda je imala prednost nakon prvog poluvremena od 1:0, ali je u drugom sve išlo u koristi aktuelnog šampiona Evrope.

- Posle vođstva morate da smirite igrače i kažete im da nastave da igraju. Znate da će Siti u nastavku da pritiska sve više. Primili smo rani gol u drugom poluvremenu. Prema mom mišljenju, pokušali smo sve. Pokušali smo da igramo hrabro i borimo se, probali smo da igramo pritisak. Nismo uspeli jer oni distribuiraju loptu sjajno. Možemo da se pogledamo u ogledalo i kažemo: ‘Pokušali smo da igramo‘. Ponosan sam na ekipu. Prenećemo ovu energiju na narednu utakmicu - rekao je Bahar.

Siti - Crvena zvezda
Siti - Crvena zvezdafoto: EPA/ADAM VAUGHAN

Posle meča je bio u razgovoru sa Pepom Gvardiolom, a novinarima je otkrio šta je rekao.

- Nije tajna. Pre meča sam mu rekao da sam čuo da ima dobar restoran u Mančesteru. Posle utakmice, rekao mi je da želi da pije vino sa mnom posle utakmice u Beogradu. Rekao sam mu da volim da igram presing protiv svih, ali protiv njegove ekipe je nemoguće - istakao je Bahar.

Bahar želi pobedu u derbiju.

- Najvažnija utakmica je ona sledeća, pogotovo jer je to večiti derbi, a znam koliko je navijačima pobeda u tom meču važna. Pogotovo kad se uzme u obzir da smo izgubili dve utakmice u prvenstvu, što je mnogo za Zvezdu i svestan sam toga. Moramo da pobedimo u derbiju, za nas i za navijače. Posle toga imamo još jednu utakmicu u Superligi i tek onda je Jang Bojs. Tako da, fokus je isključivo na derbiju - smatra Bahar.

Barak Bahar
Barak Baharfoto: EPA/ADAM VAUGHAN

Iznenadio je sve uključivanjem debitanta Naserom Đigom u startnih 11.

- Naser je trenirao sa nama. Hteo sam da igra u ligi, ali nije bio spreman. Izgledao je dobro na poslednjem treningu, pa sam odlučio da se kockam. Igrao je dobro. Zadovoljan sam. Takođe, Glazer je dobro igrao, spasao nas je nekoliko puta - zaključio je Bahar.

Bonus video:

00:13

Delije grme na Etihadu

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.