PIKSI OTKRIO DA LI ĆE JOVELJIĆ BITI STARTER I PORUČIO: Kada smo odlučili da pobedimo, mi smo pobedili!
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/Christian Bruna

Očekivano

PIKSI OTKRIO DA LI ĆE JOVELJIĆ BITI STARTER I PORUČIO: Kada smo odlučili da pobedimo, mi smo pobedili!

Da smo se nadali ovakvom meču u Beču protiv Jordana, zaista nismo

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izneo je utiske posle pobede u prijateljskoj utakmici protiv Jordana.

Da smo se nadali ovakvom meču u Beču protiv Jordana, zaista nismo. Videli smo sve što smo mogli da vidimo, ali je Srbiju na kraju ipak pobedila rezultatom 3:2 posle preokreta, prekida, nepravilno izvedenih auta i mnogo toga što smo gledali u glavnom gradu Austrije.

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

Reprezentativci se nisu obrukali, ali su naterali mnoge kraj malih ekrana da se uhvate za glavu. Mnogo je brate da primimo dva gola od Jordana, koliko god znali da "svako danas igra taj fudbal". To jednostavno ozbiljnim reprezentacijama, a mi to želimo da budemo, ne sme da se dešava.

Stojković je na konferenciji za novinare izneo utiske posle meča. - Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Joveljić je bio odličan sa dva gola. - Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju. Eraković je postigao prvenac. - Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj. Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav, zaključio je Piksi.

(Espreso/Sportal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.