IPAK JE BILO TAČNO? Piksi održao reč i udovoljio "BUNTOVNIKU"
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/Christian Bruna

ispunio obećano

IPAK JE BILO TAČNO? Piksi održao reč i udovoljio "BUNTOVNIKU"

Već u sledećoj utakmici je problem rešen, ako je uopšte postojao

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je prvo poluvreme prijateljske utakmice sa Jordanom u Beču igrala sa očekivano kombinovanim sastavom.

Selektor Dragan Stojković Piksi je iskoristio priliku da testira igrače koji su imali mali broj nastupa u "A" timu, a kao kapiten ih je predvodio Filip Kostić.

Na ovaj način, Piksi je ispunio obećanje dato posle gostovanja Crnoj Gori u martu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Filip Kostić
foto: EPA/Christian Bruna

Tada u timu nije bilo Kostića, a sve je objašnjeno povredom tetive krila Juventusa.

Ipak, onda su se pojavile informacije da je Kostić odbio da igra protiv Crne Gore jer nije dobio kapitensku traku nekoliko dana ranije, protiv Litvanije, kada je Dušan Tadić izlazio iz igre.

- Prvi put to čujem stvarno, pričaću sa nim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari... Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović... Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado - rekao je Piksi kao odgovor na pitanje na konferenciji za medije.

Da li je bilo istina ili ne, Kostić je odmah posle toga nastavio da igra kao starter u Juveu, a protiv Jordana dobio kapitensku traku koju je na poluvrmenu "vratio" Tadiću...

Bonus video:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.