'KLJAJO, IZVINI' I IDEMO DALJE: Sramotni napad na golmana arhiviran, Novi Pazar vratio starog trenera
Filip Kljajić, Foto: Starsport

superliga srbije

'KLJAJO, IZVINI' I IDEMO DALJE: Sramotni napad na golmana arhiviran, Novi Pazar vratio starog trenera

Berber je poslednji angažman imao na Maldivima, gde se bavio ženskim fudbalom

Objavljeno:

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas novog trenera Davora Berbera, koji je sa tim klubom pre dve godine izborio opstanak u Superligi Srbije.

Promociji na Atletskom stadionu prisustvovalo je više od 500 ljubitelja fudbala, a na tribinama je istaknut transparent na kojem je pisalo "Kljajo, izvini".

- Vratio sam se na mesto uspeha. Drago mi je da su ljudi prepoznali moj prethodni rad. Došli smo u situaciju da pričamo o borbi za izlazak u Evropu. Smatram da ova grupa igrača ima kvalitet za kontinuitet dobrih rezultata. Nadam se da od njih mogu da izvučem maksimum - rekao je Berber.

On je prokomentarisao trenutni momenat u klubu, s obzirom da je posle napada grupe navijača u restoranu kapiten i golman Filip Kljajić napustio Novi Pazar.

Potom se povukao i počasni predsednik Rasim Ljajić, kao i trener Feđa Dudić, koji je trebalo da preuzme ekipu posle odlaska Aleksandra Stankovića.

- Mi smo sportisti, koncentrisani smo na teren. Na sastanku sa igračima uverio sam se da su spremni da 'grizu' i dalje, do istorijskog uspeha i plasmana na evroscenu - naveo je Berber.

FK Novi Pazar
foto: Starsport©

U radu sa prvotimcima, Berberu će pomagati prvi asistent Semir Hadžibulić i kondicioni trener Armin Zećirović.

Berber je poslednji angažman imao na Maldivima, gde se bavio ženskim fudbalom.

Taj 45-godišnji trener tokom karijere radio je još kao klupski i reprezentativni trener u Bangladešu, Mongoliji, Bahreinu, Indiji, Omanu i Hong Kongu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.