BOLESNE PRETNJE HULIGANA U NOVOM PAZARU: Bivši golman Partizana u šoku - rekli su da će mi lomiti ruke i vaditi oči
Filip Kljajić, Foto: Starsport

užasno!

BOLESNE PRETNJE HULIGANA U NOVOM PAZARU: Bivši golman Partizana u šoku - rekli su da će mi lomiti ruke i vaditi oči

Ovome se mora stati na kraj u srpskom fudbalu

Objavljeno: 19:25h

FK Novi Pazar se nalazi u rasulu, a huliganizam je uzeo maha. Zbog nemilih dešavanja klub su napustili predsednik Rasim Ljajić i novi trener Feđa Dudić koji nije stigao ni da debituje.

Kap koja je prelila čašu je bio napad na nekadašnjeg golmana Partizana Filipa Kljajića.

Posle utakmice sa Kolubarom u subotu je došlo do incidenta, a sada se oglasio i Kljajić.

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - rekao je za "Novosti" Kljajić.

Filip Kljajić
Filip Kljajićfoto: Starsport

Posle tri slobodna dana, kada se Kljajić vratio u Novi Pazar, generalni sekretar kluba Fikret Međedović je organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću.

Želeo je da organizuje pomirenje, zapravo je sve ispalo još gore.

- Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči. Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - dodao je Kljajić.

- Prišli su i okružili sto, vodu koju sam pio su ispolivali po meni, uhvatili me za uvo i krenuli da maltretiraju. Rekli su sad ćemo da ti lomimo ruke i noge, nije ti ovo Beograd. Neki čovek koji je bio sa njima rekao je da nije navijač, ali ću ti iskopati oči budem li te još jednom video. Nakon toga su krenuli da izlaze, ali si se vratili i terali me da se izvinim navijačima tako što su me snimali - rekao je golman i kapiten Novog Pazara Filip Kljajić za TV Prva.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.