MILOJEVIĆ IMA JEDNU MUKU! "To je drugačiji fudbal, u smislu načina za igru"
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

PRED VOŽDOVAC

MILOJEVIĆ IMA JEDNU MUKU! "To je drugačiji fudbal, u smislu načina za igru"

Postoji poteškoća, bolesti, virusa, ali takav je period i ne bih se žalio, rekao je trener Crvene zvezde na pitanje o zdravstvenom biltenu

Objavljeno:

Posle Nikole Puače, trenera Voždovca, subotnji meč (14.00) 21. kola Superlige Srbije na krovu TC stadion najavio je i Miloš Milojević, trener Crvene zvezde.

- To je drugačiji fudbal, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti - počeo je Milojević.

Tandem Jovan Mijatović - Aleksandar Pešić sjajno je funkcionisao na pripremama.

- Ne bih otkrivao to dan pre utakmice, ali postoji mogućnost da ih obojicu vidimo na terenu. Možda od početka, možda u toku utakmice, a pozvao bih navijače da dođu, pa da vide.

Ima prostora da bude promena, a ne krije zadovoljstvo sa startnih 11 koji su igrali na prolećnoj premijeri i remiju od 1:1 protiv Vojvodine na Marakani.

- Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Vojvodine
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Vojvodinefoto: Starsport©

Mnogo Zvezdine dece sada nosi dres Voždovca.

- Imaće motiv, to su kvalitetni igrači koji su dobili najbolju moguću edukaciju u Srbiji, ali sticajem okolnosti, ne mogu baš svi da dođu do prvog tima. Imaće motivaciju da pokažu da je klub pogrešio i to je normalno, ali Zvezda je velika i u svakoj ekipi u ligi imamo igrače koji su prošli našu školu. To je nešto s čim se suočavamo, ali momci imaju pravo na to, dok je na nama da igramo kako treba i da očekujemo dobar rezultat.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport

O zdravstvenom biltenu.

- Postoji poteškoća, bolesti, virusa, ali takav je period i ne bih se žalio.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Vojvodine
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Vojvodinefoto: Starsport©

Imao je tokom nedelje mnogo razgovora sa prvotimcima.

- Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osećaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost - zaključio je Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.