DAVID IMA ŠANSE PROTIV GOLIJATA! U Voždovcu spremni za dolazak Zvezde (FOTO)
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Voždovca na Marakani, Foto: Starsport

"težak duel"

DAVID IMA ŠANSE PROTIV GOLIJATA! U Voždovcu spremni za dolazak Zvezde (FOTO)

Mi se spremamo kao za svaku utakmicu i pokušaćemo da dođemo do svojih prilika za povoljan rezultat, rekao je Nikola Puača, trener "zmajeva"

Objavljeno:

Fudbaleri Voždovca u subotu od 14 časova na krovu TC stadion dočekuju Crvenu zvezdu u 21. kolu Superlige Srbije.

- Očekuje nas težak duel protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, koji raspolaže velikim fondom kvalitetnih fudbalera i praktično ima dva jaka tima. Svesni smo da je Zvezda veliki favorit, jer u svojim redovima ima odlične igrače, sa evropskim iskustvom - rekao je Nikola Puača, trener Voždovca.

Nikola Puača
Nikola Puačafoto: Starsport©

U prvom delu sezone, crveno-beli su slavili 4:0 na Marakani.

- Mi se spremamo kao za svaku utakmicu i pokušaćemo da dođemo do svojih prilika za povoljan rezultat. Ovakve utakmice, u kojima mogu dodatno da steknu iskustvo, su veoma značajne za naše mlade igrače. Biće sigurno lepa, prava fudbalska atmosfera na Krovu - naveo je strateg "zmajeva".

Voždovac je naveo podatak Transfermarkta da šampion naše zemlje ima tim koji je procenjen kao šest pua skuplji u odnosu na subotnjeg domaćina.

- A podatak da najplaćeniji igrač crveno-belih ima veću zaradu nego ceo tim najmlađe ekipe u prvenstvu, dovoljno govori o odnosu snaga. Ipak, fudbal je igra u kojoj David ima šanse protiv Golijata - poručili su "zmajevi".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.