TOTENHEM NEMILOSRDAN PROTIV KRISTAL PALASA! Kejn i saigrači se "igrali" na Selhurstu (VIDEO)
Slavlje fudbalera Totenhema, Foto: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

premijer liga, 19. kolo

TOTENHEM NEMILOSRDAN PROTIV KRISTAL PALASA! Kejn i saigrači se "igrali" na Selhurstu (VIDEO)

Notingem Forest savladao Sautempton kao gost, dok su remizirali Aston Vila i Vulverhempton u Birmingemu, kao i Lids i Vest Hem

Objavljeno:

Odigrane su poslednje četiri utakmice 19. kola Premijer lige, a u malom gradskom derbiju Londona Totenhem je razbio Kristal palas 4:0!

Izabranici Antonija Kontea bili su nemilosrdni protiv momaka Patrika Vijere, a zanimljivo da je na poluvremenu bilo 0:0 na Selhurst parku.

Potom je Hari Kejn dao dva gola za pet minuta (48. i 53.), a upisali su se i Met Doerti u 68. i Hjong-min Son u 72. minutu.

Notingem Forest ostavio je Sautempton na dnu pošto je slavio sa minimalnih 1:0 na stadionu "svetaca" pogotkom Taija Avonijia u 27. minutu.

Lids i Vest Hem remiziral su 2:2, a domaćin je prvo poveo, potom dozvolio preokret gostiju, a na kraju se tim Džesija Marša spasio u 70. minutu.

Počelo je golom Vilfreda Gnonta u 27 minutu, a Lukas Paketa pogodio je iz penala u 45. minutu, a samo minut kasnije radovao se Đanluka Skamaka.

Jorširci su se spasili preko Rodriga, a videli smo i podelu bodova između Aston Vile i Vulverhemptona u Birmingemu - 1:1.

Danijel Podens pogodio je za "vukove" u 12. minutu, a konačan rezultat postavio je Dani Ings u 78. minutu.

Пласман обезедио Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.