ALEKSANDAR MITROVIĆ NE IGRA PROTIV ČELSIJA: Neverovatno je ovo što nam se dešava!
Aleksandar Mitrović, Foto: EPA/Andy Rain

velika šteta!

ALEKSANDAR MITROVIĆ NE IGRA PROTIV ČELSIJA: Neverovatno je ovo što nam se dešava!

Sjajni golgeter će pauzirati jednu utakmicu u Premijer ligi

Objavljeno:

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nastavio je tamo gde je stao u Premijer ligi, pa je bio strelav pobedonosnog gola nad Lesterom 1:0.

Međutim, ono što su loše vesti, Mitrović je u finišu utakmice zaradio i žuti karton, peti od starta sezone, tako da ga neće biti u utakmici protiv Čelsija kroz osam dana.

To će biti ogroman hendikep, ali Fulam zbog neočekivano dobrih rezultata razmišlja samo o najboljoj mnogućoj pripremi za naredne mečeve.

Srpski as je bio zadovoljan posle nove pobede.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

- Neverovatno je ovo što nam se dešava. Kada uđete u ligu prvi i osnovni cilj je opstanak. Ne razmišljamo mnogo unapred, s obe noge stojimo čvrsto na zemlji. Videćemo gde ćemo biti na kraju. Ovo je za nas san i želimo da što duže traje - rekao je Mitrović posle meča.

Kaže da mu je prvi cilj bio 10 golova, sada lestvicu podiže na 15. Želi da ide korak po korak. Kada je peti karton u pitanju nije se mnogo nasekirao...

- Probaću da se odmorim u narednom periodu, ovo je bila jedna od najtežih utakmica u sezoni.

Fulam za tri dana očekuje FA kup i utakmica protiv Hala, a onda niz od nekoliko veoma teških utakmica. Nakon Čelsija idu Njukaslu, onda im dolazi Totenhem, pa je zatim na programu još jedan okršaj sa Plavcima, na njihovom terenu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.