LUKA MODRIĆ SE NE POVLAČI IZ REPREZENTACIJE: Napravili smo nešto STRAŠNO, sada Hrvatsku gledaju kao VELESILU!
Luka Modrić, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

hoće još

LUKA MODRIĆ SE NE POVLAČI IZ REPREZENTACIJE: Napravili smo nešto STRAŠNO, sada Hrvatsku gledaju kao VELESILU!

Otkrio je da će nastupati za "Vatrene" u završnici Lige nacija naredne godine, iako se spekulisalo da bi Mundijal mogao da mu bude oproštajni

Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je večeras da svi igrači mogu da budu ponosni na osvajanje bronze na Svetskom prvenstvu.

Otkrio je i da će nastupati za "Vatrene" u završnici Lige nacija naredne godine, iako se spekulisalo da bi Mundijal mogao da mu bude oproštajni.

- Mislim da smo napravili nešto strašno. Hteli smo zlato, ali nismo uspeli. Ali, možemo da budemo ponosni na sve ovo i dolazimo kao pobednici u Hrvatsku. Ovo je posebna medalja na drugom prvenstvu zaredom, porasli smo jako puno, Hrvatska više nije čudo koje se desi svakih 20 godina. Sada nas gledaju kao velesilu - rekao je Modrić za Hrvatsku radioteleviziju, prenela je Hina.

Luka Modrić, Zlatko Dalić
foto: EPA/Tolga Bozoglu

Fudbaleri Hrvatske osvojili su bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su savladali Maroko sa 2:1.

Hrvatskoj je to treća medalja na svetskim prvenstvima posle bronze 1998. godine iz Francuske i srebra pre četiri godine u Rusiji.

Modrić je demantovao da mu je meč protiv Maroka bio poslednji u dresu reprezentacije.

- Moj plan je da ostanem za završnicu Lige nacija koja je sledeće godine. Možda i neke utakmice kvalifikacija za EURO - zaključio je 37-godišnji vezista Real Madrida.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.