IVANA KNOL IMALA POSEBAN ŠOU ZA KRAJ I PORUKU ZA MODRIĆA: Crvene helanke bole oči navijačima oko Hrvatice! (FOTO)
Ivana Knol, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

KAPETANE MOJ...

IVANA KNOL IMALA POSEBAN ŠOU ZA KRAJ I PORUKU ZA MODRIĆA: Crvene helanke bole oči navijačima oko Hrvatice! (FOTO)

Ovoga puta nije bila samo u crveno-belom već je obukla plavi dres Luke Modrića

Objavljeno:

Hrvatica Ivana Knol postala je glavna tema na Svetskom prvenstvu u Kataru kada se priča o navijačima zbog svojih golišavih izdanja što joj je donelo neverovatnu popularnost na Instagramu, a ona se danas od Mundijala oprostila na neočekivan.

Atraktivna navijačica postala je poznata pre četiri godine kada se pojavila na Mundijalu u Rusiji i izazvala je svojim izazovnim izdanjima pravu pometnju, ali to nije ni blizu onoga što je uradila u Kataru.

Ona je pre početka Svetskog prvenstva imala na Instagramu tek nešto više od 500.000 pratilaca, a sada već ima 3.2 miliona.

Na kraju krajeva, uz zabavu koju joj njen "posao" pruža, ovo joj je veoma bitno jer znači i mnogo veće zarade od objava i sponzora na Instagramu što je, jasno, bio i glavni cilj ove navijačice.

Nažalost po sve koji su voleli da vide Ivanu u prepoznatljivim izdanjima na i oko stadiona u Kataru, Hrvatska je danas odigrala svoju poslednju utakmicu na ovom Svetskom prvenstvu protiv Maroka na Kalifa stadionu (2:1), a naravno ona se pojavila na tribinama.

Ovoga puta nije bila samo u crveno-belom već je obukla plavi dres Luke Modrića kome je i poslala poruku:

- Hvala ti kapetane što si nas učinio ponosnima - poručila je vatrena navijačica u crvenim helankam koje su istakle njenu zadnjicu i odmah ispod objave zaradila gomilu komentara.

A navijači oko nje nisu mogli da odvoje oči od upadljvio crvene...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.