JUNAK HRVATSKE PRIČAO O MIHAJLOVIĆU: Evo šta je rekao pre nego što su ga PREKINULI!
Siniša Mihajlović/Mislav Oršić, Foto: EPA/Tolga Bozoglu, Printscreen/Youtube/Rai

velikana bacili u drugi plan

JUNAK HRVATSKE PRIČAO O MIHAJLOVIĆU: Evo šta je rekao pre nego što su ga PREKINULI!

Dobio je pitanje o Siniši Mihajloviću čija smrt u petak je potresla fudbalski svet, ali koji nije dobio minut ćutanja na utakmici SP za treće mesto

Objavljeno: 20:07h

Heroj trijumfa Hrvatske nad Marokom (2:1) i osvajanja trećeg mesta na Svetksom prvenstvu u Kataru, Mislav Oršić, razgovarao je sa novinarima nakon osvojene bronze.

Strelac drugog od dva pogotka "Vatrenih", uz to prelepog, odvojio je vreme i razgovarao sa novinarima posle utakmice.

Mislav Oršić
foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Igrali smo dobro i brzo dali gol, ali ga brzo i primili. Pokazali smo karakter, pa nismo pali i nismo dozvolili njima da naprave neku šansu, pa smo dali i drugi goli bilo je jasno da moramo da igramo bolju odbranu da nam opet ne daju neki brzi gol. Uspeli smo i pobedili. Nisu nas mnogo pritiskali, možda malo u drugom poluvremenu, ali nije se nešto sad tu osetilo. Dobro smo stajali na terenu i dobro se branili, pobedili smo... Lep je gol bio stvarno i posvećujem ga porodici, ženi, deci, roditeljima... - rekao je Oršić.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/ELISABETTA BARACCHI

O Siniši Mihajloviću čija smrt u petak je potresla fudbalski svet, ali koji nije dobio minut ćutanja na utakmici SP za treće mesto, Oršić je rekao:

- Izražavam saučešće njegovoj porodici, gubitak za ceo fudbal. Ostavio je dubok trag, a pogotovo u Seriji A - a ovo izlaganje su hrvatski novinari prekinuli i nastavili priču o meču za bronzu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.