RONALDU GORE VESTI NIJE MOGAO DA MU SAOPŠTI: Rekao sam mu "Slušaj, NEĆEŠ biti starter!"
Kristijano Ronaldo i Fernando Santoš, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

ubio ga u pojam

RONALDU GORE VESTI NIJE MOGAO DA MU SAOPŠTI: Rekao sam mu "Slušaj, NEĆEŠ biti starter!"

Fernando Santoš je otkrio detalje razgovara sa Kristijanom Ronaldom

Objavljeno:

Selektorfudbalske reprezentacije Portugala, Fernando Santoš, priznao je novinarima da je imao privatan razgovor sa kapitenom Kristijanom Ronaldom pred meč sa Švajcarskom.

Na konferenciji za medije Santoš je već na samom početku dobio pitanje da konačno objasni situaciju oko Ronalda i njegove navodne ljutnje zbog toga što nije bio starter.

- Da, imali smo razgovor. I bilo bi veoma loše da nismo razgovarali. Od momenta kad sam uzeo nacionalni tim uvek sam imao dobre odnose sa igračima i dobru komunikaciju. I ti razgovori moraju da se dogode, pogotovo jer je Ronaldo kapiten našeg tima i znate šta predstavlja kada je u pitanju naš fudbal i naš narod - počeo je Santoš i nastavio:

Kristijano Ronaldo, Fernando Santoš, Fernando Santos
foto: EPA/Abir Sultan

- Taj razgovor se desio na dan meča sa Švajcarskom. Do tada nismo ništa pričali. Jedini razgovor je bio na dan utakmice i objasnio sam mu zašto neće igrati. Seli smo posle ručka i objasnio sam mu da nije starter kako se ne bi iznenadio. Zvao sam ga u kancelariju i rekao: "Slušaj, nećeš biti starter. To je bolje zbog strategije." Očekivali smo tešku utakmicu i trebao mi je za drugo poluvreme. Nije bio srećan, jer želi uvek da igra. I rekao mi je: "Da li misliš da je to dobra ideja?" Ali, to je bio normalan razgovor i sve je normalno prihvatio.

Fernando Santos
foto: Profimedia

Osvrnuo se Santoš i na priče da je Ronaldo pretio da napusti Mundijal.

- On nikada nije rekao da želi da ide iz nacionalnog tima. To morate da znate. Iako je znao da neće biti strater, hteo je da se zagreva zajedno sa saigračima. On je bio taj koji je prvi trčao da se raduje, on je bio taj koji je zvao ostale igrače da dođu i pozdrave navijače. Sad je vreme da ga konačno ostavite na miru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.