PORTUGALCI U VELIKIM PROBLEMIMA: Ronaldo zapretio odlaskom sa Mundijala, hitmo se oglasio FS!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Jose Sena Goulao

neće da sedi na klupi

PORTUGALCI U VELIKIM PROBLEMIMA: Ronaldo zapretio odlaskom sa Mundijala, hitmo se oglasio FS!

Videćemo šta će biti ako Ronaldo ostane na klupi protiv Maroka u četvrtfinalu

Objavljeno:

Portugalski list Rekord danas je senzacionalno plasirao svoju "ekskluzivu" da je Kristijano Ronaldo zapretio napuštanjem reprezentacije!

Navodno, Ronaldo nije najbolje prihvatio odluku selektora Fernanda Santoša da ga ostavi na klupi u osmini finala protiv Švajcarske, ali se ubrzo ispostavilo da je to bila prava odluka, jer je njegov zamenik Gonsalo Ramoš postigao het-trik i upisao jednu asistenciju.

Rekord tvrdi da je Ronaldo bio besan i da je odbio čak i da trenira sutradan, već je sa ostalim starterima radio lakši trening u teretani.

Vest se brzo proširila društvenim mrežama, nisu pomogle ni njegove verne "sluge" na društvenim mrežama Georgina Rodrigez i Ronaldova sestra, koje neretko koriste svaku priliku da stanu u njegovu odbranu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/ROLEX DELA PENA

- Ostao je na klupi, pustio druge da igraju, to je sve deo posla i to je dobro. Samo molim 1% luzera i licimera da prestanu da s..u po ruci koja ih je hranila. Podržavajte Portugal ko god da igra. Portugal je tim, nije samo Ronaldo. Poštujte taj tim, a posebno Ronalda, jer on je večan i nikada neće biti zaboravljen zbog svega onoga što je uradio i što će tek uraditi - napisala je Ronaldova sestra Katja Aveiro.

Stvar je toliko otišla predaleko da je FS Portugala odlučio da se danas oglasi zvaničnim saopštenjem.

- Kategorički negiramo da je kapiten naše reprezentacije Kristijano Ronaldo zapretio da će napustiti nacionalni tim tokom Mundijala. Kristijano Ronaldo je postavio mnoge rekorde za nacionalni tim, maksimalno je posvećen i mora da se poštuje sve što je uradio za našu reprezentaciju. Nacionalni tim, svi igrači, selektor i članovi stručnog štaba i članovi Saveza od prvog dana su ujedinjeni u ideji da predstave Portugal na najbolji mogući način na Svetskom prvenstvu - saopštio je FS Portugala.

Ipak, Ronaldov govor tela kada je Gonsalo Ramoš postigao pogodak na početku meča, te odlazak u svlačionicu pre svih, dok su ostali saigrači slavili pred navijačima, Savez ne može da negira.

Videćemo šta će biti ako Ronaldo ostane na klupi protiv Maroka u četvrtfinalu, a male su šanse da bude starter...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.