REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE GLEDAO SRBIJU I KAMERUN: Mislio sam da je gotovo kod 3:1...
Fabijan Fraj (levo) na klupi Švajcarske, Foto: EPA/Laurent Gillieron

iznenadili se i oni

REPREZENTATIVAC ŠVAJCARSKE GLEDAO SRBIJU I KAMERUN: Mislio sam da je gotovo kod 3:1...

Ne znam ko je najbolji igrač Srbije, imaju toliko dobrih - smatra Fraj

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije i Švajcarske okreću se međusobnom susretu u poslednjem kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kako su mnogi pretpostavili, biće odlučujući za prolaz dalje, mada ne treba zaboraviti i da je Kamerun ostao u igri remijem protiv Srbije, ali je teško očekivati da će iznenaditi Brazil koji će želeti da overi prvo mesto.

Kapiten Švajcarske, Granit Džaka, izjavio je da ni on ne očekuje da Kamerun savlada Brazilce, kao i da je pretpostavljao da će duel sa Srbijom biti odlučujući.

Sličnog mišljena je i njegov nekadašnji saigrač iz Bazela, a sada reprezentacije, Fabijan Fraj.

- Mislim da je to odlučujuća utakmica, svi uoči turnira su očekivali da se Srbija i Švajcarska bore za drugo mesto, ne možemo da zaboravimo Kamerun, ali mi imamo tri boda, a oni jedan. Borićemo se da dobijemo - rekao je Fabijan Fraj za srpske medije odmah nakon utakmice sa Brazilom.

Fabijan Fraj, Murat Jakin
foto: EPA/Abir Sultan

Iskuni fudbaler (33) koji može da igra i na poziciji štopera i veziste, poručio je da je gledao meč Srbije i Kameruna i bio ubeđen da "Orlovi" dobijaju taj susret, istakavši da je naša odbrana i njihova šansa.

- Gledao sam meč i mislio sam na 3:1 da je gotovo i da će pobediti, a sledeći put kad sam pogledao TV bilo je 3:3. To nam pokazuje da moramo da pazimo na njihove igrače, ali ne želim previše da gledam ka tom meču, to je za tri-četiri dana. Iznenađenje? Posle 3:1 rekao bih da jeste, mislio sam da je gotovo... - rekao je Fraj i rekao da su "Neukrotivi lavovi" na njega ostavili dobar utisak i protiv Švajcarske.

Džaka je rekao da je Aleksandar Mitrović najveća pretnja u timu Srbije, a Fraj kaže:

- Ne znam ko je najbolji igrač Srbije, imaju toliko dobrih - rekao je u prolazu pre nego što ga je oficir za medije odveo ka autobusu Švajcarske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.