VUČELIĆ: Jesam ZGAĐEN, ali ne iznenađen!
Milorad Vučelić, Foto: Starsport

smešno mu

VUČELIĆ: Jesam ZGAĐEN, ali ne iznenađen!

Gledam kako VAR funkcioniše svuda po svetu i moram da kažem da je bitna, velika razlika - kaže predsednik Partizana

Objavljeno: 10:41h

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, osvrnuo se na dešavanja na mečevima "večitih" u Superligi Srbije prethodnog vikenda.

Crno-beli su u Humskoj ispustili pobedu protiv Javora (3:3), a "treće poluvreme" bilo je veoma turbulentno.

Partizan se odmah oglasio saopštenjem, da bi mu potom i Ivanjičani odgovorili, iste večeri.

FK Partizan, FK Javor
foto: Starsport©

Sporan je, smatraju u Partizanu, bio penal za drugi gol Javora, a potom i nedosuđen jedanaesterac u nadoknadi nad Vujačićem, kada se sudija, a ni VAR nisu oglašavali.

"VAR? Nešto potpuno zanemarljivo... Nepotrebno! Kad ovaj ne signalizira ovome, onaj onome, kad on proceni da je intenzitet manji, da je ovo, ono... Pa, posle čujemo, bočno, kako se neko hvata za glavu da je pogrešio... To su sve utešne stvari. Nažalost, gledam kako VAR funkcioniše svuda po svetu i moram da kažem da je bitna, velika razlika. Ovaj naš je neki specifičan... Previdiš dva penala na razne načine, zaista odviše", rekao je Vučelić za "Žurnal".

Milorad Vučelić
foto: Starsport©

Čija je odgovornost, glavnog sudije Stojanovića ili sudija u VAR sobi?

"Višestrano... Obostrano. Ne znam, svi su podjednako odgovorni... u tim finesama: ovaj je trebalo, pa kad se on... Pa, nije bio intenzitet, ovo, ono... Sve smešni alibiji! Da li sam iznenađen? Jesam zgađen, ne i iznenađen", dodao je Vučelić.

Vučelić je upitan šta je Partizan preduzeo.

"Šta možemo da učinimo? Ovo što smo tražili: da nam dostave komunikaciju sudije i VAR sobe. Prokomentarišeš li suđenje, ima da te kazne, to je sve tako... Nemoćan si, sudije su zaštićene od komentara, svega, klubovi ne smeju ništa da kažu. Imunitet, koji ne može da se meri... Niko nema takav! U prošlosti sam već kažnjavan: jedan sam od retkih prestupnika u srpskom fudbalu", istakao je Vučelić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.