"DAĆEMO SVE OD SEBE DA NE IZGUBIMO"! Trener Javora ne ide sa BELOM ZASTAVOM na Partizan (FOTO)
Mladen Dodić, Foto: Starsport©

"PODIĆI DEFANZIVU"

"DAĆEMO SVE OD SEBE DA NE IZGUBIMO"! Trener Javora ne ide sa BELOM ZASTAVOM na Partizan (FOTO)

Svesni smo snage protivnika, ali imamo želju da damo sve od sebe i ostanemo neporaženi, rekao je Mladen Dodić, strateg Ivanjičana

Objavljeno:

Posle trenera Partizana Gordana Petrića, gostovanje Javora u Beogradu u nedelju od 19 časova najavio je i Mladen Dodić, šef struke Ivanjičana.

- Disciplina u defanzivi moraće da nas krasi i protiv Partizana, koji je u odličnoj formi i u Evropi i u domaćem prvenstvu. Došli su do svoje igre, malo golova su primili, ili iz prekida ili, kao protiv Nice, iz druge lopte u svom šesnaestercu. Teško primaju golove zato što igraju vrlo disciplinovano, orijentisani su defanzivno i teško im je dati gol. Partizan je uvek favorit, posebno u situaciji kada igra odlično. Očekuje nas teška utakmica i moramo na još viši nivo podići defazivu i pokušati da budemo opasni iz kontre i polukontre, jer, zbog svega što sam rekao, teško je protiv Partizana odigrati bez golova - izjavio je Dodić.

Detalj sa utakmice Javora i Partizana u Ivanjici iz prvog dela sezone
Detalj sa utakmice Javora i Partizana u Ivanjici iz prvog dela sezonefoto: Starsport

Iskusni strateg ne slaže se sa frazom da njegovi momci "nemaju šta da izgube".

- Idemo na meč u kojem ne važi fraza da nemamo šta da izgubimo, jer možemo da izgubimo utakmicu i daćemo sve da se to ne desi. Optimista u svakoj prilici vidi šansu, a ne samo probleme. Svesni smo snage protivnika, ali imamo želju da damo sve od sebe i ostanemo neporaženi - zaključio je trener Javora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.