KAKAV GOL ISUSE! Mađarski vloger se POKLONIO Kangi i atmosferi na meču Zvezde i Ferencvaroša (VIDEO)
Mađarski vloger posle utakmice na Marakani, Foto: printscreen/youtube/Hungarian Football Vlogger

ostao u neverici

KAKAV GOL ISUSE! Mađarski vloger se POKLONIO Kangi i atmosferi na meču Zvezde i Ferencvaroša (VIDEO)

Jutjuber bio u kavezu sa više od 2000 navijača Fradija koji su gledali poraz svog tima u Beogradu od 4:1 u trećem kolu grupne faze Lige Evrope

Objavljeno: 14:59h

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Ferencvaroš sa 4:1 prošlog četvrtka u trećem kolu grupe H Lige Evrope.

Marakana je bila dobro popunjena, ali ni u kavezu nije imala igla gde da padne pošto je šampiona Mađarske bodrilo više od 2.000 navijača.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Ferencvaroša
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Ferencvarošafoto: Starsport©

Naredna utakmica dva tima igra se već prekosutra od 21 čas u Budimpešti, a Fradi pored skandala na meču sa Debrecinom ima i problem sa povredama tri startera.

Vratimo se na meč u Beogradu, a koliko je atmosfera bila dobra, najbolje pokazuje to što je jedan fudbalski vloger bio oduševljen izdanjem Delija.

Pored štimunga na stadionu, snimao je dolazak od granice, kada je prelaz bio zatvoren, do odlaska na duel, a nalazio se u kavezu.

Navijači Ferencvaroša u kavezu Marakane
Navijači Ferencvaroša u kavezu Marakanefoto: Espreso

Posebno ga je oduševio gol Gelora Kange, za koji je morao da prizna da je jedan od najboljih pogodaka koje je ikada video.

- Kakav gol, Isuse! Ovo je neodbranjivo. Sve je išlo u korist Zvezde na ovom meču. Ne možete ništa da uradite protiv ovakvog šuta. Iako sam gostujući navijač, moram da odam priznanje. Neverovatan gol, šta mogu da kažem, briljantan gol, jedan od najlepših koje sam ikada video - rekao je navijač Ferencvaroša, koji je najavio da će pratiti susret i u prestonici Mađarske i videćemo kakve će utiske poneti sa Grupama arene.

Inače, crveno-beli imaće dosta manju podršku prekosutra pošto je dvostruki uzastopni vlasnik duple krune u našem fudbalu dobio samo 1.000 karata za Delije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.