PUTIN GA ODLIKOVAO, PA SMENIO! Trener Ferencvaroša bio akter ČUVENE SCENE, a sada će pokušati da IZNENADI Zvezdu
Stanislav Čerčesov, Foto: Twitter/printscreen

hit!

PUTIN GA ODLIKOVAO, PA SMENIO! Trener Ferencvaroša bio akter ČUVENE SCENE, a sada će pokušati da IZNENADI Zvezdu

Iskusni stručnjak će morati mnogo bolje da pripremi tim za revanš u Budimpešti

Objavljeno: 13:15h

Fudbaleri Ferencvaroša dočekuju ekipuCrvene zvezde u revaš meču Lige Evrope u četvrtak od 21 čas, a jedan od onih koji će biti na najvećem ispitu je trener Stanislav Čerčesov.

Iskusni stručnjak ima živopisnu karijeru iza sebe, a najveći uspeh mu je selektorsko mesto u reprezentaciji Rusije koja je stigla do četvrtfinala Mundijala u svojoj zemlji.

Jeste Hrvatska bila bolja posle penala, ali je tada postigao junak cele nacije.

Predsednik Vladimir Putin posle toga ga je odlikovao ordenom "Aleksandra Nevskog" u Kremlju, ali nije dugo imao njegovu podršku.

Čerčesov
Čerčesovfoto: EPA/Dimitar Dilkoff

Odmah posle neuspeha na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu (tri boda u grupi sa Belgijom, Danskom i Finskom) pokrenuo je njegovu smenu.

- Treba napraviti kadrovske promene - bile su reči Putina, posle kojih nije bilo potrebno puno vremena da se Čerčesov smeni.

Uprkos tome što je godinu dana pre napravio rezultat sa "baćuškama" na EURO, kada je imao kultnu scenu sa Koka-kolom. Tada je, za razliku od Pola Pogbe i Kristijana Ronalda koji su se sklanjali sa stola konzumirao popularni piće pred kamerama.

Prekaljeni stručnjak će biti na velikom ispitu protv Milojevićevog tima, a crveno-beli su Ferencvarošu uspeli da nanesu ubedljiv poraz u Beogradu sa 4:1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.