SKANDAL U MAĐARSKOJ PRED DOLAZAK ZVEZDE: Igrač Ferencvaroša PLJUNUO ka starom provokatoru! (VIDEO)
Mae i Džudžak, Foto: Printscreen/M4 Sport

bruka

SKANDAL U MAĐARSKOJ PRED DOLAZAK ZVEZDE: Igrač Ferencvaroša PLJUNUO ka starom provokatoru! (VIDEO)

Svi pričaju o incidentu, a niko ne govori šta je izazvalo ovu reakciju - rekao je posle meča trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov

Objavljeno: 09:22h

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su za vikend ekipu Debrecina (2:0) i popravili raspoloženje pred dolazak Crvene zvezde na utakmicu 4. kola Lige Evrope, ali je nekako ispod radara prošla činjenica da je igrač zeleno-belih Rajan Mae pljunuo jednog rivala.

Ne čudi što je u pitanju Balaš Džudžak, bivši mađarski reprezentativac i igrač PSV-a, koji je sada kapiten Debrecina, ali i dalje veliki provokator.

Sve se dešavalo u nadoknadi vremena, kada je sve već bilo jasno po pitanju pobednika.

Mae i Džudžak su bili u jednom duelu, iskusni Mađar je nešto dobacio ofanzivcu Fradija koji je pljunuo ka njemu. Ta pljuvačka je prošla tik pored Džudžakovog nosa, što je i te kako razljutilo prgavog fudbalera, te je usledio haos.

Sudija je u međuvremenu konsultovao VAR i nije isključio Maea, iako se jasno vidi da je pljunuo u pravcu rivala. Doduše, nije ga "pogodio." Džudžak je bio toliko ljut da je i posle utakmice hteo da se obračuna sa rivalom, kao i njegovim bratom Samijem Maeom koji igra u odbrani.

- Svi pričaju o incidentu, a niko ne govori šta je izazvalo ovu reakciju - rekao je posle meča trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov i podsetio na ono što fanovi fudbala već znaju, da Džudžak nipošto nije nevinašce.

Ferencvaroš dočekuje Zvezdu u četvrtak u 21.00. Prvi duel, u Beogradu, crveno-beli su dobili sa 4:1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.