FATALNA KAROLINA ĆE PROVERENO GLEDATI MEČ FERENCVAROŠ - ZVEZDA: Najse*si fudbalski sudija u centru pažnje Delija!
Karolina Bojar, Foto: bojarmeow/Instagram

omiljeni sudija svih muškaraca

FATALNA KAROLINA ĆE PROVERENO GLEDATI MEČ FERENCVAROŠ - ZVEZDA: Najse*si fudbalski sudija u centru pažnje Delija!

Šteta što ona neće deliti pravdu

Objavljeno: 12:02h

Poljski sudija Danijel Stefanski biće glavni delilac pravde na meču Lige Evrope između Ferencvaroša i Crvene zvezde koja se igra u četvrtak of 21 čas.

Stefanski ima 45 godina i od 2013. je internacionalni sudija. Njemu će na terenu pomagati David Goliš i Mihal Obukovic, dok su Tomaš Kvjatovski i Španac Rikardo de Burgos Bengoečea zaduženi za VAR sobu.

Stefanski nikada do sada nije sudio ni srpskom ni mađarskom timu, a javnost u Srbiji ga verovatno najviše zna po tome što je 2020. ušao u brak sa koleginicom Karolinom Bojar - devojkom koja je 2018. proglašena za najseksi fudbalskog sudiju. Tu titulu joj je dodelio britanski "San", a mnogi su se potom složili da Karolini niko nije ravan.

- Bila sam malo iznenađenja tim člankom, nisam očekivala da ću postati popularna na tako globalnom nivou. Naravno da je sve to lepo i da mi komplimenti mame osmeh - rekla je Karolina svojevremeno u razgovoru za poljske medije.

Ono što je svakako zanimljivo jeste to da se Karolina sa suprugom upoznala na utakmici između Gornika i Hajduka iz Splita pred 23.000 navijača.

Danijel je bio glavni sudija, ona pomoćnik na prijateljskom meču povodom rođendana Gornika.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.