KAD BI OVAKO IGRALI U KATARU, PIKSI BI IMAO JEDNU BRIGU MANJE: Rival Srbije u mundijalskoj "grupi smrti" PONIŽEN!
Fudbaleri Kameruna, Foto: EPA/Laurent Gullieron

razočarali

KAD BI OVAKO IGRALI U KATARU, PIKSI BI IMAO JEDNU BRIGU MANJE: Rival Srbije u mundijalskoj "grupi smrti" PONIŽEN!

Za razliku od evropskih selekcija, uključujući Srbiju, Kamerun je odigrao prijateljsku utakmicu u ovom reprezentativnom prozoru

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje za malo manje od dva meseca, 20. novembra, a iako je većina reprezentacija sada koncentrisana na posao u Ligi nacija, "groznica" Mundijala polako hvata fudbalske zaljubljenike.

Za razliku od evropskih selekcija, uključujući Srbiju, rival "Orlova" iz mundijalske grupe odigrao je prijateljsku utakmicu u ovom reprezentativnom prozoru.

Kamerun, koji je kompletirao "grupu smrti" Brazila, Srbije i Švajcarske, odmerio je snage sa nejakim Uzbekistanom - i potpuno razočarao.

Fudbalska reprezentacija Kameruna
foto: EPA/STR

"Nepobedivi lavovi" se nisu tako pokazali u u južnokorejskom Gojangu i poraženi su 0:2. Ostavili su izuzetno loš utisak, a golove za pobedu ekipe koju vodi Srećko Katanec postigli su Erkinov u 24. i Urunov u 76. minutu.

Kamerun je od prvog minuta igrao sa sledećim sastavom:

Onana, Nkulu, Kasteleto, Ebose, Tolo, Nčam, Manđek, Fai, Mbeumo, Ngamelu i kapiten Abubakar.

Iako je u pitanju prijateljski susret, selektor Orlova, Dragan Stojković mogao bi od nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije, Srećka Kataneca, da zatraži savet i da eventualnim pregledanjem snimka utakmice pronađe način da se prođe pored odbrane Kamerunaca.

Srbija će protiv Kameruna igrati 28. novembra, u drugom kolu. Prethodno će u prvom kolu protivnik "Orlovima" 24. novembar biti Brazil, dok će poslednju utakmicu u grupnoj fazi naša reprezentacija igrati 2. decembra protiv Švajcarske, čijim igračima je Fudbalski savez zabranio bilo kakve političke poruke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.