POL POGBA OPTUŽIO BRATA JER JE POKUŠAO DA GA OPLJAČKA! Novosti u vezi slučaja, PRIVEDEN JE!
Pol Pogba je tokom prvog saslušanja izjavio da su ga zarobili prijatelji iz detinjstva, Foto: EPA/Oli Scarff

prijatelji i brat pljačkaju pogbu!

POL POGBA OPTUŽIO BRATA JER JE POKUŠAO DA GA OPLJAČKA! Novosti u vezi slučaja, PRIVEDEN JE!

Slučaj je počeo tužbom koju je 16. jula

Objavljeno:

Izvor AFP-a blizak policiji potvrdio je da je Matijas Pogba priveden, dok drugi izvor navodi da su troje privedenih prijatelji ili rođaci braće Pogba.

Od četvorice osumnjičenih koje su saslušali istražitelji, jednom je policijski pritvor određen u utorak, a trojici danas, rekao je izvor iz pravosuđa, potvđujući informacije lista Mond.

POL POGBA PRIZNAO SVE: Platio je vrača, reketirali ga gangsteri za 100.000 EVRA i skandal sa Mbapeom!

Ovaj policijski pritvor određen je u okviru istrage otvorene 2. septembra u Parizu.

Slučaj je počeo tužbom koju je 16. jula javnom tužilaštvu u Torinu podneo Pol Pogba, u kojoj je naveo pokušaj iznude od marta do jula 2022. godine u iznosu od nekoliko miliona evra.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Pogba ne može bez Srba!

Međutim, ceo slučaj je dospeo u javnost tek 27. avgusta kada je Matijas Pogba, koji je takođe fudbaler, na društvenim mrežema najavio "velika otkrića" o svom bratu, Polovom agentu Rafaelu Pimenti i fudbaleru Pari Sen Žermana Kilijanu Mbapeu.

Pol Pogba je tokom prvog saslušanja izjavio da su ga zarobili prijatelji iz detinjstva i dvojica muškaraca sa kapuljačama, naoružani puškama, optužujući ga da im nije finansijski pomogao.

Pol Pogba
foto: EPA/Peter Powell

Od njega su tražili 13 miliona evra, a Pogba je istražiteljima rekao da im je platio 100.000 evra.

Pol Pogba je tada tvrdio da je među osumnjičenima prepoznao svog starijeg brata Matijasa.

Tokom drugog saslušanja, on je istražiteljima rekao da je Matijas bio "pod pritiskom" ljudi koji su želeli da izvuku novac od njega.

LOŠE VESTI: Vlahović i Juve odmah ostali bez najvećeg pojačanja, KAKAV MALER!

Prošle nedelje je Matijas Pogba, preko svog advokata, rekao da ništa ne zna o bilo kakvom pokušaju iznude od njegovog brata Pola i da "više od svega" želi da olakša položaj svog brata.

U ovom slučaju pominje se i ime zvezde Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea. Pol Pogba je objasnio istražiteljima da su "njegovi ucenjivači želeli da ga diskredituju emitovanjem poruka u kojima je navodno tražio od vrača da baci čini na Mbapea".

Sam Mbape je početkom septembra izjavio da je odlučio da veruje na reč saigraču iz reprezentacije koji mu je, kako je rekao, izneo svoju verziju činjenica. On je tada naveo i da ovaj slučaj nije pogoršao njihove odnose.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.