IMA NEKA TAJNA VEZA: Pogba ne može bez Srba!
Pol Pogba, Foto: EPA/Massimo Rana

FK JUVENTUS

IMA NEKA TAJNA VEZA: Pogba ne može bez Srba!

"Stara dama" je po staroj navici odradila strašan prelazni rok. Kako drugačije nazvati kada jedan od najboljih vezista sveta dođe besplatno u klub.

Objavljeno:

Upravo bi Pol Pogba trebalo da postane nova zlatna koka i motor kluba, ali nije sve krenulo kako su se nadali.

Pogba je povredio meniskus i neće putovati sa ostatkom tima u Dalas, a ići će kod ortopeda specijaliste kako bi se videlo o čemu se radi.

LOŠE VESTI: Vlahović i Juve odmah ostali bez najvećeg pojačanja, KAKAV MALER!

Dušan Vlahović, najplaćeniji fudbaler Serije A sa nešto više od 13 miliona evra po sezoni, odmah je "kliknuo" sa francuskim napadačem.

1 / 13 Foto: Profimedia

Baš kao što je to slučaj u tenisu između dublaša, kao što je to slučaj u mnogim drugim parnterstvima za koje se od prvog dana pretpostavlja da će biti veliko.

Napadač Srbije je tako dobio već i nadimak "Dudu", kako ga je brže bolje prekrstio francuski vezista.

Bivši centarfor Partizana osvrnuo se i na dva velika pojačanja "stare dame" Anhela di Mariju i Pogbu, koji su u Torino stigli kao slobodni igrači.

"Svi znamo da je Di Marija veliki igrač, šampion sa sjajnom karijerom. Uzbuđen sam što ću igrati s njim i probaćemo da budemo bolji nego prethodne sezone. Dolaskom Pogbe i Di Marije promene će doći. Srećan sam što ću deliti svlačionicu sa njima.

Pol Pogba
Pol Pogbafoto: EPA/Oli Scarff

Želimo da se pripremimo što bolje i rešeni smo da u narednoj sezoni budemo mnogo bolji nego u prethodnoj", rekao je Vlahović.

Francuz je objasnio i koga je sve "prekrstio".

"Lokateli je od sada Superklas, Mekeni je 'Rodman, a Dušan mora da bude Dudu, jer je to lakše nego Duci", poručio je Pogba.

Espreso/ Nova S


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.