ZGRANUĆETE SE KADA VIDITE SA KIME JE SPAVALA DONČIĆEVA MAMA! Sve je to uradila ZBOG SINA, da se izgradi BREND!
Majka Luke Dončiće traži opravdanje!, Foto: Printscreen/Instagram/dallasmavs

JEZIVO!

ZGRANUĆETE SE KADA VIDITE SA KIME JE SPAVALA DONČIĆEVA MAMA! Sve je to uradila ZBOG SINA, da se izgradi BREND!

Boris je poslovni čovek iz Ljubljane

Objavljeno:

Nakon što je Luka Dončić odlučio da navodno tuži rođenu majku Mirjam Poterbin (iako je generalno u pitanju bila prijava američkoj agenciji za zašti, pojavile su se brojne informacije iz njenog privatnog života.

Naime, sada se smatra da je bitnu ulogu u čitavom skandalu odigrao Boris Požeg (postoje i fotografije da je on bio s njom kao dokaz i to, verovali ili ne, kod njega na društvenim mrežama).

Boris je poslovni čovek iz Ljubljane koji je stekao ime u svetu nekretnina i ugostiteljstvu. Bio je u vezi s bivšom manekenkom Mirjam, a u košarkaškim krugovima nosi nadimak Piksi.

Dončićeva majka je tokom njihove ljubavne veze prenela upravljanje svim poslovnim firmama koje plasiraju brend Luke Dončića i tu počinje zaplet. Ovu informaciju su preneli slovenački i američki mediji, a Požeg je čak vlasnik 40 odsto kompanije LD77 koja nosi Dončićevo ime.

Postao je to prošlog oktobra nedugo nakon što je Slovenija igrala na Olimpijskim igrama i završila kao četvrta.

DA LI JE LUKA DONČIĆ ZAISTA TUŽIO ROĐENU MAJKU? O svemu se oglasio NJEGOV OTAC, EVO ŠTA JE IMAO DA KAZE

Kako piše “Žurnal24.si” krenule su porodične razmirice, pa je počela neugodna podela imovine. Dončić i mama su se posvađali oko imovine, barem je tako tvrdio Mark Stajn, američki novinar, ali se ispostavilo se da je kriv zapravo – Boris Požeg.

Požeg je bio pod istragom ove godine jer je učestvovao u tri velike krađe, a navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45.000 evra.

KOMŠIJE NAKON ISPADANJA DALI VETAR U LEĐA SRBIJI! Ovako su oni opisali "Orlove"!

Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera, koji je navodno Mirjam dala Luki. Požeg je prošlog meseca sve demantovao.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.