PETRIĆ VERUJE DA ĆE PARTIZAN IGRATI SVE BOLJE! Pomenuo je da li su mu potrebna pojačanja! (VIDEO)
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

UGLAVNOM ZADOVOLJAN!

PETRIĆ VERUJE DA ĆE PARTIZAN IGRATI SVE BOLJE! Pomenuo je da li su mu potrebna pojačanja! (VIDEO)

Prvi večiti derbi u sezoni završen je nerešenim rezultatom 1:1

Objavljeno: 23:25h

Partizan je na svom terenu osvojio bod protiv Crvene zvezde u 168. večitom derbiju. Meč je završen rezultatom 1:1. Trener Partizana Gordan Petrić je nakon meča uglavnom izrazio zadovoljstvo onim što je njegov tim prikazao.

- Ono što sam i pričao - ulazimo u seriju ozbiljnih utakmica, sledeće nedelje imamo Evropu, mislim da su moji igrači spremni za ono šta ih očekuje. Partizan se polako vraća iz nervoze. U prvih 20 minuta smo bili loši, opet nismo bili dobri na drugoj lopti, Zvezda je dala evrogol, ali kasnije smo se stabilizovali.

Petrić veruje da će njegov tim igrati sve bolje u narednom periodu.

- Kad se sve sabere, mislim da mi je žao što nismo dobili, stekla bi se dodatna sigurnost, ali mi izlazimo na neki put koji će krasiti Partizan do kraja polusezone. Rekao sam im u poluvremenu da ne budu nervozni kao u prvih 20 minuta, da budemo bliži kod te druge lopte. Mogli smo i u drugom delu bolje da reagujemo, da budemo mirniji u pasu i da smo mogli da budemo opasniji - konstatovao je Petrić.

Da li je trka za titulu gotova, Zvezda je zadržala sedam bodova prednosti?

- Igrao sam u Rendžersu, i tamo je trka do poslednjeg kola. Kad se pobedi u derbiju, to je u nekom procentu kao da si osvojio titulu. Ali, ima još da se igra, meni je bitno da igrači sve više napreduju. Došao sam kada je bila potrebna pomoć sa strane'', rekao je Petrić.

Treba li mu još pojačanja?

- Mogu ja da pričam da mi je potreban još po jedan novi igrač na svakoj poziciji. Videćemo u januarskom prelaznom roku, ali igrači za našu ligu imaju kvalitet da se bore za titulu. Kad se vrati Dača Pantić, pa Fića na desnom beku... Trebaju nam igrači, ali ne da ja pomeram neke igrače da bi neki drugi došli - objasnio je trener Partizana.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.