SKANDAL NA OSTRVU: Fudbaler optužen za 3 silovanja - U ISTOM DANU!
Vilijam Kokolo, Foto: Profimedia

strašno

SKANDAL NA OSTRVU: Fudbaler optužen za 3 silovanja - U ISTOM DANU!

U Engleskoj se trenutno vodi veliki slučaj protiv fudbalera Mančester sitija Benžamena Mendija koji je optužen za čak osam silovanja

Objavljeno:

Francuski fudbaler Vilijam Kokolo, koji igra u trećem rangu za ekipu Burton Albion, optužen je psolednjeg dana avgusta da je počinio čak tri silovanja u jednom danu!

Sva tri krivična dela su navodno počinjena na području Birmingema 13. februara 2022. godine, a Kokolo tek treba zvanično da se izjasni o optužbama.

S druge strane, u saopštenju njegovog kluba stoji:

- Burton Albion je u potpunosti svestan optužbi koje su podignute protiv jednog od naših igrača i klub je razgovarao s njim i njegovim pravnim zastupnicima. PŠošto je ovo pravni proces koji je u toku, klub nije u mogućnosti da daje bilo kakve dalje komentare.

Kokolo je, inače, bio u mlađim kategorijama Monaka pre nego što je prešao da igra za Sanderlend u Čempionšipu. Zatim je otišao u Midlzbro, da bi se u zimu 2022. pridružio Burtonu.

Podsetimo, na Ostrvu se trenutno vodi veliki slučaj protiv fudbalera Mančester sitija Benžamena Mendija koji je optužen za čak osam silovanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.