BIVŠI PRVAK SVETA OPTUŽEN ZA SILOVANJE DVE DEVOJČICE! Čekale su 45 godina na ovo!
Šta ga je strefilo u 73. godini... Dug iz dvadesetih, Foto: Youtube / Printscreen

"Ne želiš da tvoj otac izgubi posao, zar ne?"

BIVŠI PRVAK SVETA OPTUŽEN ZA SILOVANJE DVE DEVOJČICE! Čekale su 45 godina na ovo!

Žena identifikovana kao Gven tvrdila je da je imala 15 godina kada je Forman počeo seksualno da je zlostavlja

Objavljeno:

Dve žene, koje sada imaju više od 60 godina, optužile su bivšeg svetskog šampiona u boksu Džordža Formana da ih je silovao kada su bile tinejdžerke!

Tužba je podneta Višem sudu u Los Anđelesu, a dve žene, koje su identifikovane samo uz pseudonime Deniz i Gven, tvrde da je Forman imao seks bez pristanka sa njima dok su one bile u dobi između 13 i 16 godina.

DOK JOJ MUŽ TRUNE U ZATVORU, ONA SE SKIDA NA JAHTI SA NOVIM DEČKOM! Golim grudima skreće pažnju švaleru (VIDEO)

Takođe, obe žene tvrde da su imale manje od 10 godina kada su upoznale Formana preko svojih očeva, objavio je "Njujork Tajms."Jedan od očeva je navodno bio bokser i Formanov sparing partner, a drugi menadžer.

Žena identifikovana kao Gven tvrdila je da je imala 15 godina kada je Forman počeo seksualno da je zlostavlja. Ona je navela da je bivši bokser koristio zaposlednje njenog oca kao razlog da zadrži njihovu vezu u tajnosti: "Ne želiš da tvoj otac izgubi posao, zar ne?"

"FUDBALERI LAKO ODVODE ŽENE U KREVET? Pa da, pogledajte mene, RUŽAN SAM K'O KUGA!" (VIDEO)

Tvrdila je i da je Forman imao više puta seks s njim, sve dok nije napunila 16 godina, dok je legendarni bokser odbacio sve optužbe.

- Tokom proteklih šest meseci, dve žene su pokušavale da iznude milone dolara svaka od mene i moje porodice. Lažno tvrde da sam ih seksualno zlostavljao pre više od 45 godina. Uporno i kategorički poričem ove optužbe. Radiću sa svojim advokatima kako bih u potpunosti i istinito razotkrio plan mojih tužitelja i branio se na sudu. Ne biram tuče, ali ne bežim od njih - poručio je Forman.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.