"PRVI PUT ME SILOVAO NA NAŠEM VENČANJU" - Onda je počela prava TORTURA... Skandal potresa celu naciju!
Neka Dorokašvili/Nikoloz Basilašvili, Foto: Printscreen/Instagram/vnekadorokashvili, EPA/Gary Day

auuu

"PRVI PUT ME SILOVAO NA NAŠEM VENČANJU" - Onda je počela prava TORTURA... Skandal potresa celu naciju!

Poznati teniser se našao pod ozbiljnim optužbama

Objavljeno: 14:27h

Nikoloz Basilašvili, 34. teniser sveta, eliminisan je u ponedeljak u prvom kolu Masters turnira u Sinsinatiju.

Gruzijac je izgubio 0:6, 1:6 nakon manje od 53 minuta igre s Mekenziejem MekDonaldom. Njegov pristup igri i sam rezultat indikator su toga da je on samo fizički bio na teniskom terenu.

Nikoloz Basilašvili
foto: Profimedia

Naime, protiv ovog tenisera u toku je kazneni postupak koji vodi Sud u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije. Basilašvili je optužen, između ostalog, za porodično nasilje.

Basilašvili je uhapšen još u maju 2020. godine, ali je pušten uz kauciju. Tada je optužen za fizičko nasilje nad bivšom suprugom Nekom Dorokašvili. U utorak je ona svedočila na suđenju u Tbilisiju i iznela šokantne tvrdnje. Slučaj privlači ogromnu pažnju cele nacije čiji su njih dvoje bili najpoznatiji par.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/vnekadorokashvili

- Tokom venčanja saznala sam da se viđa s drugom osobom. Na dan venčanja žena treba da bude srećna, a ja sam bila jako nesrećna. Izuzetno mi je teško da o tome govorim - počela je priču bivša supruga tenisera, a prenosi portal radiotavisupleba.ge.

Onda je šokirala:

- On me prvi put silovao na našem venčanju. Jako je bolelo, ali emotivno je bilo još teže. Nisam razumela šta se dogodilo. Pet-šest meseci nakon venčanja počeo je da me ponižava i vređa, a onda je krenulo i fizičko nasilje. Na primer, sipao mi je hladnu vodu u uho, čupao me za kosu, stavljao mi hranu na glavu - rekla je Dorokašvili.

Takođe se govorilo da je gruzijski teniser vređao članove porodice svoje bivše supruge te je ponižavao tokom trudnoće.

Neka Dorokašvili je popularna gruzijska manekenka, modni dizajner i influenserka. Basilašvili negira sve optužbe, a prošlog meseca je optužen i za nameštanje mečeva.

Nakon slučaja Benžamena Mendija, dojučerašnjeg fudbalera Mančester sitija, ovo je još jedan slučaj u svetu sporta u kom se sportisti sudi za silovanje.

Basilašvili ima pet titula na ATP turnirima. Poslednju je osvojio u Minhenu prošle sezone. Ove godine je stigao do finala u Dohi. Najbolji plasman u karijeri na ATP listi mu je 16. mesto.

Podsetimo, i Aleksander Zverev je optužen od strane bivše devojke Olge Šaripove da je fizički zlostavljao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.