SVETSKI ŠAMPION IMAO SOBU ZA MUČENJE ŽRTAVA! Devojka opisala JEZIVE detalje silovanja, okrenuće vam se želudac
Benžamin Mendi slavi titulu svetskog šampiona, Foto: EPA/Mahmoud Khaled

šok!

SVETSKI ŠAMPION IMAO SOBU ZA MUČENJE ŽRTAVA! Devojka opisala JEZIVE detalje silovanja, okrenuće vam se želudac

Fudbaler Sitija u velikom problemu, isplivali detalj svedočenja nesrećne devojke

Objavljeno:

Benžamin Mendi, fudbaler Mančester sitija, ponovo se pojavio pred sudom i preti mu osam godina zatvora.

Francuz je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Prva od sedam žena koje optužuju fudbalera rekla je policiji kako je upoznala Mendija u Barseloni još 2017. godine. U oktobru 2018. Mendi joj je, prema njenoj izjavi, pretio tokom jednog noćnog izlaska.

Benžamin Mendi
Benžamin Mendifoto: Printscreen/Instagram

- Kada on ne bude gledao oteću te, mislila sam da se šali - rekla je devojka.

Nakon žurke, devojka je sa prijateljicom odlučila da provede noć u spavaćoj sobi u fudbalerovoj ‘vili straha‘ gde je imao tzv. ‘sobe panike‘ u koje je umeo da zaključava svoje žrtve.

Unesrećena 29-godišnjakinja je objasnila kako je Mendi sledećeg jutra ušao u kupatilo u vremenu dok se ona tuširala i tako narušio njen privatni prostor protiv njene volje.

- Osetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osetila. Bila sam u šoku. Samo sam htela da uhvatim peškir.

Porota sastavljena od osam muškaraca i šest žena poslušala je izjavu devojke koju je snimila policija u kojoj objašnjava kako ju je fudbaler sprečio da izađe iz kupatila. Tokom te borbe Mendi joj je skinuo gaće, protrljao intimne delove i približio joj svoj penis.

Mendi u dresu Sitija
Mendi u dresu Sitijafoto: AP

- Pokušala sam da ga odgurnem, ali on je nastavio da gura. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene. Stalno je govorio ‘Ne brini, objasnila je žena, pa nastavila: - Govorio mi je stvari poput ‘bojiš li se? Ne mora da te bude strah. Spavao sam sa 10.000 žena‘ - rekla je tužiteljka, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendi gurnuo na krevet i pokušao da je stavi u krilo dok je ona pokušavala da se opkrije peškirom, govoreći mu ‘stani‘ i ‘ne‘. Žena je policiji objasnila da se ne seća kako se incident završio, ali da je skupila svoju odeću, obukla se i izašla na ulazna vrata kuće kako bi pozvala taksi, pišu engleski mediji, a prenosi hrvatski "Jutarnji list".

Zvezda Mančester sitija Bendžamin Mendi, koji je nedavno optužen za silovanje tri žene od kojih je jedna maloletna, nalazi se u ćeliji sa okorelim se*sualnim prestupnicima u zatvoru HTP Altkurs u Česteru, a sada je taj sud odredio je datum početka suđenja ovom momku.

Levi bek šampiona Engleske i svetski prvak sa Francuskom 2018. pogrešno je pomislio da će imati VIP tretman u pritvoru i pao je u veoma teško stanje kada je shvatio da će biti u delu zatvora gde su osobe optužene za veoma ozbiljna krivična dela.

Ovom Francuzu će se suditi 24. januara, a do tada će biti u zatvoru, odlučio je sud. Mendi je ranije ovog meseca zatražio da ga puste uz kauciju, ali je sud to odbio.

Podsetimo, Mančester siti suspendovao svog fudbalera dok je istraga u toku.

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.