STANKOVIĆ NAJAVIO PROMENE U TIMU! Imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene!
Foto: Starsport©

Izjava pred meč!

STANKOVIĆ NAJAVIO PROMENE U TIMU! Imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene!

Utakmica protiv Voždovca igra se u subotu od 20 časova i 45 minuta

Objavljeno: 18:51h

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković izneo je očekivanja pred utakmicu 6. kola Superlige Srbije, koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati protiv ekipe Voždovca na stadionu „Rajko Mitić“ u subotu od 20 časova i 45 minuta.

- Sigurno da će biti neka promena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri kad počne Kup Srbije nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se posle tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što pre osveže i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene. Opet ponavljam da svi dobro rade i da su svi spremni da igraju u bilo kojoj utakmici, kako prvenstvenoj, tako i u evropskoj - istakao je Dejan Stanković.

Zvezda - Pjunik, Dejan Stanković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Odgovorio je Stanković i na pitanje da li se na terenu mogu očekivati Stanković, Leković, Motika i Azarov.

- Sigurno, nekoga od njih ćete videti na terenu.

Osvrnuo se Stanković i na činjenicu da Ivanić i Pešić nisu putovali sa ostatkom ekipe u Jermeniju zbog lakših povreda.

- Nismo riskirali, osetili su blage probleme. Znamo šta nas čeka u narednom periodu i kolika je važnost utakmice. Imali smo taj luksuz da možemo sebi da dopustimo da u Jermeniju otputujemo bez Pešića i Ivanića. Oni su juče radili sa ekipom, radiće i danas i po završetku ovog treninga ćemo odlučiti da li će oni sutra nastupiti.

168. večiti derbi, Dejan Stanković
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Govorio je Stanković i o statusu Ohija.

- Ohi je tu, radi. Uvek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim, uvek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje.

Prvotimci Crvene zvezde usled napornog ritma, gotovo da nemaju vremena za odmor, ali šef stručnog štaba ističe da su i pored toga crveno-beli spremni za svaki duel.

- Pratimo kako se igrači oporavljaju iz utakmice u utakmicu, da li je nekom teže palo, nekom lakše. Da li se neko teže oporavlja, dok drugom taj proces ide dosta dobro. Ne verujem da ćemo nešto preterano menjati ni u jednoj utakmici. Svi rade dobro, na slatkim sam mukama koga odabrati - istakao je trener crveno-belih.

Dejan Stanković
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je govorio i o odličnoj pripremi za prvu utakmicu protiv Pjunika koja je odigrana na stadionu „Rajko Mitić“.

- Kada se pogleda cela utakmica, podjednako smo opteretili i levu i desnu stranu. To nam je bio cilj, na tome je klub i radio, pojačanja su bila ciljana. Za sada to ide u dobrom smeru, međutim uvek može bolje. Što se tiče problema koje ekipe imaju protiv nas na terenu, to je pitanje za naše protivnike, kako je njima - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.