OVOLIKO NOVCA JE ZVEZDA ZARADILA ELIMINACIJOM PJUNIKA! Koeficijent klub takođe u naglom rastu
Fudbaleri Zvezde sa osmehom se vraćaju u Srbiju, Foto: Starsport©

MOGU KOMOTNO DA SPAVAJU!

OVOLIKO NOVCA JE ZVEZDA ZARADILA ELIMINACIJOM PJUNIKA! Koeficijent klub takođe u naglom rastu

Takođe, nije ni zanemarljiv koeficijent koji je Zvezda obezbedila

Objavljeno: 21:15h

Crvena zvezda je Savladala Pjunik sa 2:0 u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pa je ukupno rezultatom 7:0 obezbedila plej-of Lige šampiona.

Ovaj plasman donosi velike bonuse za učesnike, pa će Zvezda inkasirati ozbiljnu sumu novca samo od igranja u ovoj fazi takmičenja.

ŽESTOK OBRAČUN NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA U CENTRU GRADA: Intervenisala Hitna pomoć! (VIDEO)

Naime, Zvezda je samo eliminacijom Pjunika faktički osigurala minimum 11 miliona evra od UEFA, a suma može da dostigne i 30 miliona ukoliko bi se Zvezda plasirala u grupnu fazu Lige šampiona i eliminisala Makabi iz Haife, koji joj je poslednja prepreka.

Zvezda samo plasmanom u plej-of dobija 5.000.000 evra, a time je faktički obezbedila i plasman u Ligu Evrope, što donosi 3,6 miliona evra, a u tom slučaju bi dobila i bonus za koeficijent oko 2,5 miliona evra, što iznosi više od 11 miliona evra za koliko će biti bogatiji klub sa Marakane.

NIKO U PJUNIKU NE VERUJE U ČUDA: Ne postoje šanse da prođemo, hoćemo da popravimo utisak i osvetlamo obraz!

Takođe, nije ni zanemarljiv koeficijent koji je Zvezda obezbedila. Samo za plasman u plej-of, donosi Zvezdi zagarantovanih 3.000 bodova, jer se toliko dobija za plasman u Ligu Evrope koja je sada sigurna, koja bi morali da brane u grupi. Ukoliko bi Zvezda prošla i Makabi, onda bi dobila 4.000 bodova za ulazak u Ligu šampiona.

Takođe, Zvezda je doprinela i nacionalnom koeficijentu, pa će tako pobedom nad Pjunikom popraviti bodovni saldo Srbije za 500 bodova, pa će Zvezda sada imati 28.500 bodova i Belgija će nam bežati za 1.200 bodova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.