UŽASNE VESTI IZ HOLANDIJE! Dušan Tadić POVREĐEN u napadu pljačkaša!
Dušan Tadić, Foto: Profimedia, EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

šok!

UŽASNE VESTI IZ HOLANDIJE! Dušan Tadić POVREĐEN u napadu pljačkaša!

Srpski fudbaler doživeo veliku neprijatnost, srećom je prošao sa blažim povredama

Objavljeno: 09:35h

Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije i holandskog Ajaksa, pretrpeo je veliku neprijatnost u Amsterdamu, kada je ušao u sukob sa dvojicom razbojnika.

Srećom, on je doživeo blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdam, otkriva holandski "De Telegraf"!

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čoveka čekala su Tadića ispred njegovog doma, verovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula!

Pljačkaši su fudbalera sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. On je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob. Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Starsport©

Danima pre pokušaja pljačke, Srbin je već bio na oprezu. "De Telegraf" piše da su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata njegove kuće i pretvarali se da su dostavljači pice. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Pretpostavlja se da je to bio pokušaj pljačke ili prethodna priprema akcije.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.