FILIP KOSTIĆ USKORO DEBITUJE! Poznati i uslovi pod kojima je prešao u Juventus!
Filip Kostić, Foto: EPA/Friedemann Vogel

MALO LI JE

FILIP KOSTIĆ USKORO DEBITUJE! Poznati i uslovi pod kojima je prešao u Juventus!

Reprezentativac Srbije ostvario transfer karijere

Objavljeno:

Ostalo je samo da Juventus i zvanično predstavi najnovije pojačanje - Filipa Kostića!

Srpski reprezentativac će konačno sjajne partije u dresu Ajntrahta naplatiti u redovima italijanskog velikana, a sada je poznato i na koje uslove je pristao.

Iz Ajntrahta su potvrdili da je transfer završen.

- Kostić je prošlu sezonu odigrao na pravi način i imao važnu ulogu u osvajanju Lige Evrope. Uvek smo govorili da nećemo da pravimo prepreke ako dobijemo ponudu koja je dobra za sve strane i da smo voljni da razgovaramo. Trenutno smo u obećavajućim razgovorima sa drugim klubom i rešenje se pojavljuje. Imamo veliki tim i mnogo verujemo momcima, svi zaslužuju svoju šansu i uzbuđeni su zbog izazova koji su pred nama. U tom kontekstu, odlučili smo, takođe na zahtev eventualnog novog kluba, da meč protiv Real Madrida odigramo bez Kostića - izjavio je Markus Kreše, sportski direktor Ajntrahta, na sajtu kluba.

Filip Kostić
Filip Kostićfoto: FSS

Jedina promena je da cena transfera neće biti 19 miliona evra već 16 ili 17 miliona evra, bez obzira što je njegova vrednost na tržištu, prema Transfermarktu, 24 miliona evra.

Što se tiče ličnih uslova koje je njegov agent Alesandro Liči dogovorio ranije sa upravom Stare dame, dobiće ugovor na tri sezone i godišnju platu od 3,5 miliona evra, a italijanski mediji predviđaju da će dobiti priliku već u prvom kolu Serije A, u ponedeljak protiv Sasuola.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.