VLAHOVIĆU STIŽE SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE: Kostić postaje Juventusov igrač, poznato je i koliko para ide u Nemačku!
Filip Kostić ide u Juventus, Foto: EPA/Alejandro Garcia

sve je gotovo

VLAHOVIĆU STIŽE SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE: Kostić postaje Juventusov igrač, poznato je i koliko para ide u Nemačku!

Srpski fudbaler bi uskoro trebalo da doleti za Torino

Objavljeno:

Od juna meseca Filip Kostić imao je dogovorene lične uslove sa Juventusom, ali se transfer razvukao i postao jedna od većih saga letnje fudbalske pijace. Ali sva je prilika da će srpski fudbaler koliko sutra napraviti transfer karijere i potpisati za jedan od najvećih italijanskih klubova.

Jučerašnji, intenzivni pregovori Juventusovog sportskog sektora sa emisarima Ajntrahta uspeli su da suzbiju jaz koji je do ponedeljaka iznosio oko 4.000.000 evra. Ali prema pisanju uglednih medija iz Nemačke, te italijanskog transfer gurua Đanluke Di Marcija, posao bi trebalo da bude zaključen na sumi između 17.000.000 i 18.000.000 evra. Da je transfer pred realizacijom pokazuje i zvanična potvrda kluba iz Frankfurta da Kostić neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici Superkupa Evrope protiv Real Madrida.

1 / 8 Foto: EPA/Ronald Wittek

Najranija ponuda Stare Dame bila je 12.000.000 + 3.000.000 evra, dok su Orlovi sve vreme zahtevali 20.000.000. Juče je dogovoreno da fiksni deo obeštećenja biće 15.000.000, a bonusi između 2.000.000 i 3.000.000. To su dakle neki od detalja čije se utanačenje čeka kako bi operacija "Kostić" dobila razrešenje. Srpski fudbaler bi već danas, a najkasnije sutra trebalo da doleti u Torino, obavi lekarske preglede i pridruži se Dušanu Vlahoviću nekoliko dana pred početak sezone u Seriji A.

- Filipovo ponašanje je bilo za primer čitave prošle sezone i odigrao je ogromnu ulogu u osvajanju Lige Evrope. Naš stav je oduvek bio da nećemo stajati na put njegovom transferu ako prava ponuda stigne i ako ona bude zadovoljila sve strane - rekao je sportski direktor bundesligaša Markus Kreše.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.