NIKO U PJUNIKU NE VERUJE U ČUDA: Ne postoje šanse da prođemo, hoćemo da popravimo utisak i osvetlamo obraz!
Fudbaler Pjunika na meču protiv Kluža, Foto: Profimedia

iskreno

NIKO U PJUNIKU NE VERUJE U ČUDA: Ne postoje šanse da prođemo, hoćemo da popravimo utisak i osvetlamo obraz!

Biće korekcija, nećemo dozvoliti onoliko kontranapada

Objavljeno:

Fudbaler Pjunika Nemanja Mladenović ne veruje ni u čudo pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli će u Jerevanu da "brane" čak 5:0 iz prvog meča na "Rajku Mitiću" prošle nedelje.

- Atmosfera nije poremećena, bez obzira na katastrofalan rezultat u beogradskom meču, što ume da bude slučaj posle visokog poraza. Greške smo analizirali i pokušaćemo da ih ispravimo u revanšu - poručio je Mladenović.

Jermeni ne veruju ni u čudo. - Šanse da prođemo Zvezdu ne postoje, čak ni teoretske. Čuda se baš retko dešavaju. Na nama je da popravimo utisak i osvetlamo obraz, posle 0:5 - kaže fudbaler Pjunika.

Uprkos 0:5, Pjunik će imati dobru podršku sa tribina. - Nije opalo interesovanje, bez obzira na krah u prvom meču. Stadion biće dobro popunjen, znaju da je Zvezda veliki klub na Balkanu i u Evropi -

Zvezda - Pjunik, FK Pjunik, Nemanja Milunović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Jermenski šampion će sigurno promeniti tim u odnosu na prvi meč. - Biće korekcija, nećemo dozvoliti onoliko kontranapada. Prvobitan plan je bio takav u Beogradu, ali nismo ga sproveli u delo. Zvezda ne bi smela da nas ponovo onako kažnjava iz kontri - smatra Nemanja

Srbi ne pobeđuju kad sudi Vilijam Kolum. Možda je Škot vaš adut? - Niko od nas ni u prethodnim mečevima nije obraćao pažnju na sudije. Pjunik nema veze sa tom neugodnom tradicijom srpskih ekipa. Jedno je sigurno, Zvezda je ponovo favorit bez obzira u kom sastavu bude izašla - zaključuje Mladenović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.