LALATOVIĆ JEDVA ODOLEO: Neću ništa da pričam da me 'partizanovci' ne bi OPET kritikovali...
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

suzdržao se

LALATOVIĆ JEDVA ODOLEO: Neću ništa da pričam da me 'partizanovci' ne bi OPET kritikovali...

Crno-belima je mnogo teže da nadoknade minus sedam bodova u odnosu na Crvenu zvezdu jer Superliga Srbije nije ni izbliza izjednačena kao Premijer liga BiH

Objavljeno:

Nenad Lalatović je sa banjalučkim Borcem pobedio u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Posušje i sada se navijači nadaju da bi to mogla da bude prekretnica u sezoni koju je Borac počeo loše - eliminacijom iz Evrope već na startu od kluba sa Farskih ostrva i sa samo jednim bodom iz prva dva kola prvenstva.

U sličnoj situaciji je Partizan koji je sa četiri vezana loša rezultata već zakomplikovao sezonu.

Ali, crno-belima je mnogo teže da nadoknade minus sedam bodova u odnosu na Crvenu zvezdu jer Superliga Srbije nije ni izbliza izjednačena kao Premijer liga BiH koja je imala tri različita šampiona u prethodne tri sezone (jednom Borac).

Nenad Lalatović
foto: Printscreen/youtube/FK Borac Banja Luka

Lalatovića to raduje.

- Imaju i oni kvalitet (naredni rival Banjalučana, Konjic), nikog ne smem da potcenim u ligi jer ovo je neverovatno. Često sam komentarisao u Srbiji, šta je to u BiH, svako svakog pobeđuje i stalno se menja šampion. To je izvanredno, svako može da osvoji titulu, što tamo kod mene nije baš slučaj - rekao je Lalatović.

Jedan od banjalučkih novinara konstatovao je da tako treba i da ostane, a trener Borca odmah je odgovorio:

- Neću ništa da pričam da me 'partizanovci' ne bi opet kritikovali - ooprezan je bio Lalat, bivši fudbaler i trener Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.