LALATOVIĆ I VETRENJAČE: Ja nisam zao, a ovde nas UDARA KO MOŽE! Ja bih im rekao svašta, ali NEĆU!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

nije tako vaspitan

LALATOVIĆ I VETRENJAČE: Ja nisam zao, a ovde nas UDARA KO MOŽE! Ja bih im rekao svašta, ali NEĆU!

Borac je veliki klub, mi izgubimo utakmicu i svi skaču na nas, pljuju nas... Drugi kad izgube utakmicu nisu takvi napisi - teško ova 'nepravda' pada srpskom treneru

Objavljeno:

Nenad Lalatović ostaje pod udarom banjalučke javnosti. Borac se obrukao u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a u prva dva kola Premijer lige Republike Srpske je osvojio tek bod.

Dok se najavljuje njegov povratak u Srbiju, Lalatović je i pored ponuđene ostavke i dalje trener Borca a pred gostovanje Posušju se osvrnuo na napise u medijima:

- Ne čitam mnogo portale i novine... Uvek sebe pitam kakvo to zlo ima u ljudima. To je neverovatno. Ja nisam zao. Vole svi da se bave tuđim životima, to je neverovatno. Ne mogu da zaključim, jer sam ja drugačije vaspitan. Gledao sam uvek svoju porodicu, ne gledam u tuđe dvorište. Ja bih im rekao svašta, ali neću.

Nenad Lalatović
foto: Printscreen/youtube/Arena Sport TV

- Što se tiče odlaska iz Borca, ponudio sam ostavku i to je prirodno. Uvek imam gde da odem... Borac je veliki klub, mi izgubimo utakmicu i svi skaču na nas, pljuju nas... Drugi kad izgube utakmicu nisu takvi napisi. Ovde kao da cela BiH čeka poraz Borca da ga blati. Ne znam zašto je to... Ne znam je li to zbog mog dolaska, ali to je nešto novo za mene. Vidim da drugi kad izgube naslov se ublaži, a ovde nas udara ko god može. Ne mogu zaključiti zašto je to tako - rekao je Lalatović koji očoigledno ipak čita portale i novine. Bar naslove.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.