GROM IZ VEDRA NEBA! Lalatović pred promocijom, sprema se ŠOKANTAN povratak u srpski fudbal!
Nenad Lalatović, Foto: Printscreen/youtube/Superliga Srbija

potpuno neočekivano!

GROM IZ VEDRA NEBA! Lalatović pred promocijom, sprema se ŠOKANTAN povratak u srpski fudbal!

Lalatović se posle neslavne avanture u Borcu iz Banja Luke vraća u Superligu

Objavljeno: 07:22h

Srpski stručnjak Nenad Lalatović će po svemu sudeći napustiti Borac iz Banja Luke!

Nakon šokantnog ispadanja od ekipe sa Farskih ostrva, klub iz Republike Srpske neslavno je započeo sezonu i u tamošnjem domaćem šampionatu.

Zbog toga je već nekoliko puta Lalatović istupao pred medijima, prvo tražeći da uprava kluba prihvati njegov otkaz, a onda kada se to nije desilo, srpski trener je izjavio da "ne bi ni dolazio, da je znao da će ekipe kao cirkus ići od grada do grada".

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Printscreen/YouTube/FK Borac Banja Luka

Međutim, iznenađujuću informacije kažu da se Lalatović vraća u srpski fudbal!

Sport Klub javlja da Novi Pazar želi da dovede iskusnog stručnjaka na svoju klupu! I ne samo to, pomenuti medij piše da je promocija zapravo samo pitanje dana.

Poslednjih dana, rukovodstvo kluba je ubrzalo i pojačalo napore da "privole" Lalatovića da dođe na njihovu klupu, uprkos činjenici da je on i dalje angažovan na klupi Borca iz Banjaluke. Ipak, izvesno je da će posle loših rezultata nekadašnji trener Radničkog 1923, Napretka, Zvezde i Vojvodine otići iz Republike Srpske i vratiti se u Superligu Srbije.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

Sa Lalatovićem bi u Pazar mogao da se "preseli" i Dragan Šarac, koji bi bio saradnik Lalatovića na klupi. A pošto ni superligašu sa Jošanice nikako ne ide do sada u nacionalnom prvenstvu (nula bodova iz tri utakmice), jasno je da neko mora da povuče "ručnu".

Trenutno se na klupi nalazi Vladimir Gaćinović, pa preostaje da se vidi da li će dođi do kraja saradnje sa ovim stručnjakom i velike zamene već sredinom leta u Novom Pazaru.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.