KERKEZ ŽALI ZA NAIVNO PRIMLJENIM GOLOVIMA, ALI I ŠANSAMA ČUKE: Moglo je da bude bar 3:3...
Dušan Kerkez, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

šteta

KERKEZ ŽALI ZA NAIVNO PRIMLJENIM GOLOVIMA, ALI I ŠANSAMA ČUKE: Moglo je da bude bar 3:3...

Trener Čukaričkog istakao je da je ekipa pokazala da može da igra protiv Tventea, kao i da je i pre verovao u to

Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog, Dušan Kerkez, rekao je večeras da je njegova ekipa "naivno primila golove", i da su imali izglednije šanse u meču sa Tventeom.

- Mislim da smo primili stvarno naivno golove, ako pogledamo po šansama mislim da smo imali izglednije šanse, ali prvo poluvreme smo posle nekih 10-15 minuta gubili strpljenje, gubili lako loptu. Protiv ovakvih ekipa moraš da igraš. Ne možeš iz drugog pasa da izgubiš, i tu se izgubila neka sigurnost, uvlačio se strah i ni iz kakvih akcija su nam dali golove, a ono što smo mi imali mi nismo dali - rekao je Kerkez za RTS.

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su večeras na stadionu u Humskoj od ekipe Tventea sa 1:3, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

1 / 6 Foto: Starsport

Kerkez je dodao da neki igrači još uvek nisu spremni da od početka počnu utakmicu.

- Imamo veliki roster, ali treba još malo vremena za neke igrače, koji su u drugom poluvremenu pokazali kvalitet. Šteta mislim da nismo zaslužili ovaj poraz, ako ništa bar je moglo po šansama da bude 3:3 - rekao je on.

Trener Čukaričkog istakao je da je ekipa pokazala da može da igra protiv Tventea, kao i da je i pre verovao u to.

Dušan Kerkez
foto: Starsport©

- To sam ja i govorio i pre toga da možemo, zašto da ne i verovao sam, ali izgleda nisu svi verovali, imamo dobru i kvalitetnu ekipu u to sam ubeđen i pokazali smo i danas, jer je ipak ovo drugi nivo. Ali zašto da ne, imamo i drugu utakmicu gde treba da odigramo 'muški', hrabro. Nikad se ne zna, možda nama uđu ove šanse što su njima pa ćemo videti - zaključio je Kerkez.

Revanš je na programu za sedam dana u Enshedeu, a pobednik će u plej-ofu igrati protiv Fjorentine.

(Espreso/Beata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.