ČUKARIČKI SE NADA SENZACIJI: Imamo svoje šanse, verujem u moju ekipu, očekujemo veliku podršku navijača!
Fudbaleri Čukaričkog, Foto: Starsport

i mi se nadamo

ČUKARIČKI SE NADA SENZACIJI: Imamo svoje šanse, verujem u moju ekipu, očekujemo veliku podršku navijača!

U dve utakmice uz koncentraciju i sve ostalo, što ide uz naše zahteve, možemo da prođemo u narednu rundu

Objavljeno:

Fudbaleri Čukaričkog od 20 časova se sastaju sa Tventeom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferenccija.

Meč se neće igrati na Banovom brdu, veću u Humskoj. Trener Čukaričkog Dušan Kerkez veruje da srpski predstavnik ima šansu u dvomeču.

- Ono što može da raduje jeste da su svi igrači spremni i da povređenih pred ovaj duel nema. Očekuje nas zanimljiva utakmica protiv atraktivnog rivala, to nam je i bio cilj. Imamo svoje šanse, verujem u moju ekipu. Sada smo već ušli u dobar ritam. U dve utakmice uz koncentraciju i sve ostalo, što ide uz naše zahteve, možemo da prođemo u narednu rundu - rekao je Kerkez, preneo je klupski sajt.

Trener Tventea Ron Jans rekao je da njegova ekipa mora da bude izuzetno oprezna protiv Čukaričkog, pošto će holandskom timu to biti prvi zvanični meč u sezoni.

- Imali smo vrlo dobre rezultate u predsezoni, ali moramo da budemo izuzetno oprezni u utakmici protiv Čukaričkog. Biće nam to prvi zvanični meč u ovoj sezoni, za razliku od protivnika. Videli smo da imaju vrlo dobar start sezone, da su bili prilično ubedljivi protiv tima iz Luksemburga. Imamo i mi mladih igrača koji nikad nisu igrali u mečevima kao što će biti ovaj u kvalifikacijama za Ligu konferencije, biće im to čudno. Opet, očekujemo veliku podršku navijača i u Beogradu, možda da budu i glasniji od domaće publike - rekao je Jans, preneo je sajt beogradskog kluba.

Čukaričkom je ovo osmo učešće u evropskim kvalifikacijama i ako naprave iznenađenje igraće sa Fiorentinom za grupnu fazu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.