ODJEKNULO U REGIONU! Crvena zvezda glavna tema u komšiluku - ovakve komentare je malo ko očekivao!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

hrvati i bosanci prednjače

ODJEKNULO U REGIONU! Crvena zvezda glavna tema u komšiluku - ovakve komentare je malo ko očekivao!

Hrvatski, bosanski i crnogorski mediji se bavili Zvezdinom pobedom u 3. kolu kvalifikacija za LŠ

Objavljeno: 18:27h

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji mogući način otvorili evropsku sezonu, i to sa 5:0 protiv jermenskog Pjunika.

Rapsodija, petarda, maestralna partija su samo neke reči koje veličaju uspeh izabranika Dejana Stankovića, a ova pobeda je odjeknula i u regionu.

Naravno, ključna figura je bio Osman Bukari, brzonogi ofanzivac je het-trikom obeležio evropski debi u crveno-belom dresu.

Osman Bukari
Osman Bukarifoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Hrvatski "Index" je vest o Zvezdinoj pobedi naslovio sa "Šou Bukarija u Beogradu. Ganac sam odveo Crvenu zvezdu na korak do plej-ofa Lige šampiona", a u kratkom izveštaju navedeno je da se crveno-beli nalaze nadomak dvomeča sa Makabijem iz Haife, uz takstivno nabrojane strelce golova na „Marakani“.

Bosanskohercegovački "Sportsport.ba" je u tekstu pod naslovom "Rapsodija Zvezde" istakao kako su izabranici Dejana Stankovića odigrali furiozan meč, te da su deklasiranjem Pjunika već overili mesto u plej-ofu elitnog takmičenja, a ni novinarima u BiH nije promakla partija Bukarija, koji je poneo epitet heroja Zvezde zbog het-trika.

Zvezda - Pjunik
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Podgoričke "Vijesti" takođe su u prvi plan istakle doskorašnjeg ofanzivca Genta, ali i druge tamnopute igrače crveno-belih, pa su izveštaj iz Beograda naslovili sa "Zvezda na afrički pogon, Bukari zapalio Marakanu". U tekstu je naznačeno da je srpski šampion deklasirao Pjunik na krilima novih igrača, afričkih fudbalera, dok su Bukarija počastili epitetom "zvezde večer", kako zbog het-trika, tako i zbog toga što je brzinom i tehnikom oduševio navijače koji su ga pozdravili ovacijama kada je 20-ak minuta pre kraja napuštao teren.

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.