SKANDIRALI SU NJEGOVO IME NA MARAKANI! Ko je odgovoran za dovođenje Bukarija?
Pun pogodak što se transfera tiče: Osman Bukari, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

SVI ČELNICI SU ZADOVOLJNI!

SKANDIRALI SU NJEGOVO IME NA MARAKANI! Ko je odgovoran za dovođenje Bukarija?

Utakmica protiv Pjunika bila je pravi poligon za demonstraciju njegovih sposobonosti

Objavljeno:

Od odlaska Nemanje Radonjića sa Marakane, Zvezda je tragala za brizim krilnim fudbalerom i nikako nije uspevala da ga pronađe. Bilo je evidentno da je ekipi Dejana Stankovića potreban turbo pogon koji bi pravio razliku na evropskim mečevima.

Znali su čelni ljudi Zvezde tačno kakav je profil igrača žele, a onda se ukazao Osman Bukari! Nije mu dugo trebalo da pokaže da je fudbalski gepard.

STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN NEVEROVATNOM BRZINOM BUKARIJA: A uporedio ga je sa ovom fudbalskom legendom!

Bilo mu je potrebno samo nekoliko sekundi da ostavi protivničkog igrača u prašini. Utakmica protiv Pjunika je bila pravi poligon za demonstraciju njegovih sposobonosti. Spektakularno je otvorio meč, koji je završio sa tri gola na svom kontu i jednom asistencijom. Impozantno!

Kao retko kome, “delije” su Bukariju skandirale ime i tako napravile svojevrsan izuzetak, jer su poznati kao navijači koji nisu radi da izdvajaju jednog igrača. Ipak, bilo je jače od njih jer je Bukari igrao kao u transu.

Zvezda - Pjunik, Osman Bukari
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Verovatno je Bukarijeva sinoćna partija najviše obradovala Mitra Mrkelu i Zvezdana Terzića, koji su posle nekoliko promašaja konačno uspeli da pogode sa strancem.

Bilo je sumnjičavih pogleda kada je Bukari stigao iz Genta i mnogi su pomislili da će krenuti “putem” Van la Pare, Ebesilija, Falka i ostalih promašaja. Međutim, deluje da je Zvezda napravila pun pogodak angažovanjem 23-godišnjeg momka iz Gane.

BUKARI POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA ZVEZDE! Ovo su trenuci koji su ga naježili na MARAKANI

Glavni i odgovorni što je Bukari završio na Marakani je bivši kapiten Crvene zvezde – Marko Marin. Direktno iz kopački je ušao u odore skautnig direktora srpskog šampiona i nagovestio da bi mogao da ima ozbiljnu karijeru na tom polju. Zvezdin šef skauting službe je preporučio Mrkeli i Terziću da angažuju Bukarija, a njima nije mnogo trebalo da krenu u lov na supersoničnog fudbalera.

Prvi utisci su fantastični, ali računica se svodi na kraju sezone, pa ćemo tada videti sa kojom ocenom je Bukari položio. Za sada deluje da bi mogao da bude odlikaš.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.