ŠOK! NA UTAKMICI CRVENA ZVEZDA PJUNIK, NAVIJAČ SE POJAVIO U DRESU ZDJELARA (FOTO)
Legenda Partizana: Saša Zdjelar, Foto: Starsport©

au!

ŠOK! NA UTAKMICI CRVENA ZVEZDA PJUNIK, NAVIJAČ SE POJAVIO U DRESU ZDJELARA (FOTO)

Na tribinama Marakane su se mogli videti razni dresovi, neki iz prošlih decenija, a neki čak i iz prošloga veka, ali jedan je bio posebno interesantan

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv Pjunika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:0, čime su napravili ogroman korak ka narednoj fazi.

Na stadionu u Beogradu se moglo videti više od 40.000, a većina njih je došla u crvneo-belim dresovima, kako je "dres kod" i nalagao.

NEVEROVATNA PRIČA, graniči se sa REALNIM: Dres Dike Stojanovića sa finala iz Barija na putu 31. godinu!

Naime, Crvena zvezda je pred utakmicu krenula u akciju gde je pozvala sve svoje navijače da obuku crveno-bele dresove voljenog kluba, kako bi obojili Marakanu u te dve boje. Naravno, nije bilo bitno iz koje će sezone dres biti, što su neki navijači i previše bukvalno shvatili.

Na tribinama Marakane su se mogli videti razni dresovi, neki iz prošlih decenija, a neki čak i iz prošloga veka. Ipak, akcija je bila uspešna. Međutim, pored svih dresova, jedan mladi navijač se posebno istakao sa svojim.

PUNI SE ZVEZDINA KASA: Crveno-beli se dobro ovajdili od pobede nad Pjunikom, cifra nije mala!

Kako je "dres kod" nalagao crveno-beli dres, on je obukao svoj dres Olimpijakosa, ali onaj na kom je prezime Saše Zdjelara, dojučerašnjeg kapitena Partizana, sa brojem 44. Ipak, kako ne bi privlačio pažnju, on je prezime tog fudbalera zalepio trakom, te su ostalo samo crveno-bele boje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.