ZVEZDINO NESUĐENO POJAČANJE SAMO REŠETA: Za pola sata 2 gola i asistencija, promašio jedan penal! (VIDEO)
Siril Desers (desno), Foto: Profimedia

kaju li se?

ZVEZDINO NESUĐENO POJAČANJE SAMO REŠETA: Za pola sata 2 gola i asistencija, promašio jedan penal! (VIDEO)

Podsetimo, Desers je sa srpskim šampionom imao načelan dogovor da će se doći ukoliko ne nađe aganžman u nekim od ligama "petice"

Objavljeno:

Crvena zvezda je bila vrlo zainteresovana za njega, prema poslednjim informacijama je blizu prelaska u Seriju A, a šampion Srbije se okrenuo Aleksandru Pešiću koji se vratio na stadion "Rajko Mitić".

Ipak, po partijama koje pruža Siril Desers možda navijači Zvezde što crveno-beli uspeli da ga se domognu.

Napadač Genka je bio strelac na gostovanju šampionu Belgije, Klub Bružu, u prvom kolu Jupiler Pro lige, kada je doduše propustio još nekoliko odličnih prilika, a sada je u novom derbiju, protiv Standarda, za manje od pola sata dva dva gola i upisao asistenciju.

Probili su plavo-beli po desnoj strani, Džozef Pejntsil je iz druge uspeo u petercu da pronađe Desersa, a Nigerijac spretno petom poslao loptu pored golmana u mrežu.

Učestvovao je potom i kod drugog gola koji je postigao Majk Trezor, kada je nehotice asistirao. Smanjio je ubrzo Denis Draguš lepim golom, a odmah potom je Trezor izborio penal za Genk.

Desersu je golman Arno Bodar isprva uhvatio "živu loptu", ali je izašao van gol-linije, pa je napadač dobio novu priliku i zakucao loptu u gol šutem po sredini za 3:1 posle manje od pola sata igre.

Podsetimo, Desers je sa srpskim šampionom napravio načelan dogovor da će se preseliti na stadion "Rajko Mitić" ukoliko ne nađe aganžman u nekim od ligama "petice", a čini se da je veoma blizu to da učini s obzirom na ponudu iz Serije A.

U pitanju je novajlija Kremoneze koji je, kako tvrdi poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio, obavio pregovore sa najboljim strelcem prošlogodišnje Lige konferencija (tresao je i mrežu Partizana, dva puta).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.