HAOS ZBOG KRSTOVIĆEVE IZJAVE! Bivši fudbaler Zvezde morao sve da demantuje! (FOTO)
Nikola Krstović, Foto: Starsport©

au!

HAOS ZBOG KRSTOVIĆEVE IZJAVE! Bivši fudbaler Zvezde morao sve da demantuje! (FOTO)

Mladi napadač nije zadovoljan interpretacijom njegovih reči u medijima

Objavljeno: 22:22h

Dosta bure oko izjave bivšeg igrača Crvene zvezde Nikole Krstovića da nije imao dobar tretman igrajući za crveno-bele.

Međutim, igrač Dunajske Strede je nedugo zatim promenio ploču i demantovao da je tako nešto pričao, odnosno da ima samo reči hvale za klub sa Marakane.

- Što se tiče Crvene zvezde kada god sam imao priliku rekao bih nešto lepo o tom klubu, pre svega jer navijam za njega i tamo sam proveo divan deo svoje karijere, naučio dosta od trenera i od saigrača i to nikada ne bih osporio. Novinske naslove ćemo ostaviti za neki drugi put, ali za sada želim da vam kažem da ne verujete uvek svemu što pročitate u novinama, jer sigurno nisam rekao da se Zvezda “ogrešila” o mene - poručio je Krstović.

Mladi fudbaler još jednom je potvrdio da nije imao minutažu koju je očekivao, ali da to ne znači da ima nešto protiv svog bivšeg kluba.

- Istina je da nisam dobio onoliko minuta na terenu koliko sam lično ja očekivao, što ne znači da nisam zahvalan na ukazanoj prilici da uopšte zaigram za Crvenu zvezdu, šta više tako sam ostvario svoj dečački san. Nastavio sam dalje i sada se dokazujem u svom trenutnom klubu - zaključio je Krstović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.