POLEDICA OPLEO PO ČELNICIMA PARTIZANA: "Dva amatera koja su zalutala u fudbal!"
Vučelić, Terzić i Vazura, Foto: Starsport

Bolno poređenje sa Terzićem...

POLEDICA OPLEO PO ČELNICIMA PARTIZANA: "Dva amatera koja su zalutala u fudbal!"

To vam je kao Barselona protiv FK Zvižd iz Kučeva - slikovit je Mirko Poledica

Objavljeno:

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", u poslednja dva dana komentarisao je aktuelnu situaciju u Superligi Srbije.

Poledica, koji je svojevremeno igrao za Vojvodinu, Spartu, Legiju, Čukarički, osvrnuo se dominaciju Crvene zvezde već u uvodna četiri kola, sjajan start Voše i loše stanje u Partizanu - te je sa nekoliko "tvitova" uzburkao javnost.

Mirko Poledica
foto: Starsport©

Najpre je u petak veče, nakon poraza Partizana i pobede Zvezde, na Tviteru podelio da su crveno-beli "ušli u istoriju evropskog fudbala, jer su se pre domogli LŠ u sezoni 2023/24 nego što će ući u sezoni 2022/23.

- Vojvodina je u ovom trenutku ispred Partizana zbog toga što klubom upravljaju ozbiljni ljudi i ne mešaju se u rad sportskog sektora. Svako radi ono što najbolje zna, uprava obezbeđuje novac i uslove, a sportski sektor se bavi timom i igrom. Fudbal je prosta igra za pametne.

Milorad Vučelić i Mitar Mrkela
Milorad Vučelić i Mitar Mrkelafoto: Starsport©

Sada je Poledica pecnuo i čelnike crno-belih.

- Terzić i Mrkela vs. Vučelić i Vazura. To vam je kao Barselona protiv FK Zvižd iz Kučeva. To je realnost, Crvenu zvezdu ipak vode fudbalski ljudi, za razliku od ova dva amatera koji su zalutali u fudbal - napisao je Poledica.

Podsetimo, za nedelju popodne je zakazan vanredni sasatanak u Partizanu na kom će, navodno, tema biti sudbina trenera Ilije Stolice. Crno-bele u četvrtak očekuje gostovanju AEK-u u Larnaci u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za LE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.