DOK ZVEZDA NEMILOSRDNO REŠETA: Iz Jermenije stigle potpuno NEOČEKIVANE vesti!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

iznenađenje!

DOK ZVEZDA NEMILOSRDNO REŠETA: Iz Jermenije stigle potpuno NEOČEKIVANE vesti!

Rival crveno-belih nije počeo prvenstvo onako kako se nadao

Objavljeno: 20:28h

Crvena zvezda uskoro otvara sezonu u Evropi, a samo nekoliko dana pre utakmice, fudbaleri Pjunika, protivnika crveno-belih, pretrpeli su poraz u prvom kolu prvenstva Jermenije od Ararata pošto je bilo 1:0.

Pjunik iza sebe ima stvarno odličan start, klub iz Jermenije je bio bolji od Kluža u prvom kolu kvalifikacija u Ligi šampiona, potom su izbacili i Didelanž iz Luksemburga, pa su tako i zakazali meč sa Crvenom zvezdom koja je u sjajnom raspoloženju krenula naš šampionat.

Luka Juričić, FK Pjunik, Fudbal
foto: Profimedia

Ipak, Pjunik će u Beograd doputovati malo lošijeg morala zbog lošijeg strata u prvenstvu, što opet, nije toliko strašno s obzirom na to da je trener jermenske ekipe odmarao dobar deo igrača. Naime, samo dva fudbalera iz postave koja je igrala u Luksemburgu su sada istrčali na teren, dok su priliku dobili oni koji su pretežno sedeli na klupi.

Čini se da je to bio i jedini razlog ovoga poraza, koji će vrlo brzo morati da bude zaboravljen, upravo zbog predstojećeg duela sa Crvenom zvezdom, koji je na progrmu u sredu, 3. avgusta, s početkom od 20 časova i 45 minuta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.