VELIKA SRAMOTA U ENGLESKOJ! Liverpulovi navijači iskazali svoje nezadovoljstvo! (VIDEO)
Navijači Liverpula, Foto: EPA/Andrew Yates

HLADNI ODNOSI!

VELIKA SRAMOTA U ENGLESKOJ! Liverpulovi navijači iskazali svoje nezadovoljstvo! (VIDEO)

Izviždali su nacionalnu himnu koja se gotovo nije ni čula

Objavljeno: 21:50h

Finale ovogodišnjeg Komjuniti šilda u Engleskoj je trebalo da donese vrhunsku predstavu i vrhunsku fudbal u izvedi Mančester sitija i Liverpula, međutim, navijači "Redsa" su začinili sve sa svojim zviždanjem i negodovanjem himne do te mere, da se ona nije ni čula.

Ovo nije prvi put da ovako nešto rade navijači kluba sa obale Mersisajda, pošto su isti čin napravili i pred finale FA Kupa ove godine i meča sa Čelsijem, kada su ponovo izviždali himnu. Razlog svega ovoga je nadaleko poznat i datira još iz '80-ih godina prošloga veka.

Ono na čemu navijači Liverpula zameraju jeste ophođenje same države na njihove navijače zbog katastrofe na Hilsbrou, ali i svega što se dešava poslednjih godina u ovom gradu. Naime, oni zameraju i državi što pokušava da izvuče novac sa Enfilda i Gudisona na razne načine.

Takođe, hladni odnosi se ogledaju i u tome da navijači Liverpula ne podržavaju utakmice nacionalnog tima. Kao i zastava koja se sve češće može uočiti na Enfildu, a koja glasi "Skauzeri nisu Englezi", kao simbol čitave borbe države i grada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.