UŽASNE VESTI! Slavni fudbaler ima OPAKU bolest - van terena će biti mesecima! (FOTO)
Sebastijan Ale, Foto: Profimedia

potvrđeno!

UŽASNE VESTI! Slavni fudbaler ima OPAKU bolest - van terena će biti mesecima! (FOTO)

Fudbaler Borusije saznao najgore moguće vesti

Objavljeno: 17:39h

Pre 12 dana fudbaler Borusije Sebastijan Ale napustio je pripreme Dortmunda, pošto mu je otkriven rak testisa

Umesto da dotakne zenit na Signdal Iduna parku i postane naslednik odlazećeg Erlinga Halanda, Sebastijan Ale igra utakmicu života i bori se za zdravlje.

Borusija iz Dortmunda je objavila na klupskom sajtu da je Aleu ustanovljen maligni tumor testisa i da će morati na hemoterapiju.

- Sebastijan Ale će mesecima biti odsutan iz Dortmundovog tima. Histološka ispitivanja su pokazala da ima maligni tumor testisa. Ale će morati da krene na tretmane hemoterapijama. Sebastijan će imati najbolju moguću negu. Šanse da se oporavi su veoma dobre. Želimo njemu i njegovoj porodici mnogo snage i optimizma i naše misli su uz njih u ovim teškim trenucima - rekao je Sebastijan Kel, sportski direktor Milionera.

On je zatražio od navijača i medija razumevanje, pošto bundesligaš neće izlaziti u javnost sa detaljima o zdravstvenom stanju fudbalera dok traje njegov oporavak.

Aleu je otkriven tumor pre 12 dana, na trening kampu u Švajcarskoj, nakon što se žalio da mu nije dobro. Ubrzo posle toga je uspešno operisan, ali je ustanovljeno da mora da nastavi lečenje hemoterapijom.

Fudbaler rođen u Francuskoj je ovog leta prešao iz Ajaksa u Dortmund u transferu vrednom 31.000.000 evra i trebalo je da popuni prazninu u napadu koja je ostala odlaskom Erlinga Halanda u Mančester siti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.